Megérkezett a Defense Grid 2 Linuxra

 ( RGeri | 2014. szeptember 24., szerda - 8:23 )

Defense Grid 2

Aki esetleg nem ismerné, egy tower defense játéról van szó, a 2008-as Defense Grid : Awakening folytatása. Aki érdeklődik a stílus iránt mindenképpen próbálja ki, mivel a maga kategóriájában a legjobbak közül való. A futtatáshoz Wine-ra nincs szükség, a fejleszők gondoskodtak a kényelmes elérhetőségről, így Steam-en keresztül néhány kattintás, és fizetés után a magunkévá tehetjük. Bővebb infó itt. Steam elérhetősége itt.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Tudsz valami hivatalosat a Ryse natív Linuxos portról?
☼☆♫♪♫♪☆☼
AGA@
Fork portal és az egyik logóm :)

ahogy nézem Crytek-es engine. Igy csak azt tudom mondani, hogy a Crytek is nagy erőkkel dolgozik a saját motorja portolásán. Valószínűleg először az UT4 motor fog kijönni, és utána a Cryengine. Ha megvan az engine port, utána a másik kérdés hogy a játékok közül mit fog először portolni. Tippem szerint a Crysis, Farcry esélyes. Rövidítve a mondandómat, szerintem 0.5-1 év még mire lesz natív linux port Crytekéktől.

--
r@g3
jáTék0s l1NuX [http://www.youtube.com/user/gerig0d]>

Pedig nagyobb követ dobnának be a vízbe mint bárki eddig, ha azzal jönnének ki elsőre natívan.
Többek közt teli áron venném meg én is, megjelenéskor. FarCry 1-nek nem sok értelme lenne, wine ugyanúgy viszi mint az összes HL-t, plusz pénzt valszeg nem hozna nekik, no meg nem kissé külömböznek a Cryengine verziók.
Crytekék viszont sok infót nem adnak a dologról.
☼☆♫♪♫♪☆☼
AGA@
Fork portal és az egyik logóm :)