Linus Torvalds: Linux 3.15-rc6

Címkék

A megszokott kiadási ütemtervtől eltérően a soron következő prepatch nem vasárnap érkezett meg. Ennek az oka az, hogy Linus utazik, így csak korlátozottan fér hozzá az internethez. Noha közben utolérte magát a változásokkal, ahelyett hogy megvárta volna a következő vasárnapot és azzal alaphelyzetbe állította volna a megszokott ütemtervet, úgy döntött, hogy a hét közepén adja ki az -rc6-ot Tokióból. Mivel az -rc5 kissé korábban, az -rc6 pedig egy kissé később érkezett, a fejlesztőknek majd' 2 hetük volt köztük. Ennek ellenére a patch nem lett kétszer nagyobb a szokásosnál és nem is néz ki a jelenlegi helyzet rossznak.

Linus annak érdekében, hogy visszatérhessenek a szokásos kiadási ütemtervhez, valószínűleg megnyújtja az -rc7 kiadásáig tartó időt és csak jövő vasárnap adja azt ki. Attól függően, hogy a dolgok hogyan festenek majd, elképzelhető, hogy az -rc7 lesz az utolsó prepatch a végleges 3.15 kiadása előtt.

Részletek a bejelentésben.

Hozzászólások

Linus annak érdekében, hogy visszatérhessenek a szokásos kiadási ütemtervhez, valószínűleg megnyújtja az -rc7 kiadásáig tartó időt és csak jövő vasárnap adja azt ki.

Miközben az rc7 már kiadásra került.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE