Timelines Assault On America - 2. gameplay előzetes

Címkék

Egyes hírek szerint magyar stúdió - 4 Flash Entertainment Interactive - áll a szeptemberben érkező TimeLines: Assault On America valós idejű stratégiai játék mögött, amely Windows és OS X mellett Linuxra is megérkezik. A montreali székhelyű Strategy First kiadó újabb ingame videót tett közzé a játékról:

Érkezés: 2013. szeptember

Hozzászólások

4:26-nál jobbra fent középtájon átmennek egymáson a tankok. Remélem béta még és nem csak én szúrtam ki. :)
Tudom csináljak jobbat, igyekszem... :)

Mik azok az egyes hírek? Egy linket szívesen látnék erre vonatkozólag (így szokás, ha már állítunk valamit). Vagy neked súgták közvetlenül? Van neve a stúdiónak?
Nem kötekedés, csak érdekel a magyar startup helyzete, ki mit és hol csinál.

Ennek a játékfejlesztő stúdiónak van köze ahhoz, akik csinálták a Codename: Pazers szériát? (a nevükre már nem emlékszem). A gameplay videó alapján eléggé arra a 9 éves játékra hajaz :D

Hát én azt szeretnem, ha nem lenne ilyen arcade, HP forgácsolós, 10 méterről lövik egymást a tankok reflexjáték, de úgy tűnik valamiért ennek van piaca.

" annak aki azt írta hogy ez eddig szemét, üzenem hogy tessék hasonlót készíteni egy programozóval, és egy grafikussal :P"

No offense, mert nagyon jól tudom, hogy miről beszélsz, de ezt pont leszarják :P Még indie-ként is, ha nem hozod a jelenlegi next-gen grafikát, akkor sok troll szemében csak virtuális szemét amit létrehozol, akármilyen überkurvajó a játékmenet.

----------------------------------------------------------
"One should strive to achieve; not sit in bitter regret."
www.xonotic.org

Nem kell ezen nagyon csodálkozni! A PC-s korszakban felnőtt generációba már belenevelték a kiadók, hogy a jó játék egyenlő a jó grafikával. A 8-16 bites korszakban még nagyon nem ez számított.

_______________________________________________________________________

Android: https://play.google.com/store/search?q=artex+studios
iOS: http://itunes.apple.com/hu/artist/artex-studios-inc./id399983944