[Frissítve] Hamarosan érkezhet Linuxra a Steam-en keresztül a Metro: Last Light

Címkék

Több jel is arra mutat, hogy hamarosan megérkezhet Linuxra is a Steam-en keresztül a Metro: Last Light játék.

Frissítés: A fejlesztők megerősítették, hogy dolgoznak a linuxos porton. Most kezdték a munkát és natív portról van szó.

Hozzászólások

Woohooo, a Metro 2033 az egyik nagy kedvencem! Ez instant get!

--
trey @ gépház

Last light sokkal jobb mint az eredeti, ugyhogy akkor ez is tetszeni fog, kb 5x olyan hosszu es az osszes idegesito aprosagot kijavitottak a 2033bol. Nekem konkretan az pont ezek miatt nem is annyira tetszett, the a LL sztem is jo volt (storyn kicsit javithattak volna mondjuk, karakter epitesbol egy gyors kurzus a bioware-es sracoktol eleg lett volna :) )

Végre! Az egyik kedvencem :)

Üdv. bnv

Nem semmi! Egyre több mainstream cím érkezik Linux platformra. Tartsák meg ezt a jó szokásukat a kiadók és fejlesztők.

Off: Az AMD meg igazán vehetné jó pár fokkal komolyabban a driverek fejlesztését.

A Metro 2033 és a 2034 az egyik kedvenc könyvpárosom, így kicsit sajnáltam, hogy a Last Light nem a 2034 alapján van, de ahogy nézem így sem lett gyenge a játék. Bár nem játszom már évek óta, és vasam sincs hozzá de egy ilyen cím hallatán kicsit szomorú leszek, hogy már kinőttem a kocka korszakomból :)

******
Elementary Os Luna 0.2
******

Én vagyok az egyetlen, aki kb. fél-háromnegyed óra után megunta?

----------------
Lvl86 Troll, "hobbifejlesztő" - Think Wishfully™

valoszinuleg igen, a mai mezonyben egy vegigjatszast mindenkeppen meger, ha nicns is sok ujrajatszhatosag benne. En az egesz jo karegoriaba sorolnam ami nagy szo mostanaban. Szerintem egy kezemen meg tudnam szamolni hany jatekot jatszottam ujra (tobbszor mint 1) az elmult 10 evben (es ebbol 3 a mass effect trilogia, ugyhogy mas sok ures hely nem akad), szoval az meg egy meg elitebb "klub".
A last light megert annyit hogy a nyari stema saleen megvegyem, es annyit meg is ert (azthiszem 33% off volt)

Én a tipikus "hangulat játék" kategóriába rakom, értsd: nem egy über nagy újra játszható cucc mint mondjuk a fallout a tengernyi variáció miatt, ám olyan a hangulata, hogy évente egyszer előkerül, és újrajátszod :)

Egyébként legalább egyszer érdemes végigjátszania mindenkinek, mert nagyon rendben van, kifejezetten tetszett. (ezt mondjuk az új bioshock-ról nem tudom elmondani)
Mellesleg a STALKER szintén nagyon rendben van, szóval ügyesek a srácok :)
--

Tudom h. bennem van a hiba, egy kicsit a system shock utánérzetem van annyiból h. a valóságtól túlságosan elrugaszkodott. Azért tudomyánosan hihetőbb a Von Braun csillaghajó
mint egy ventillátorokkal a levegőben tartott város :P
Nekem ezek fontos dolgok, mármint, hogy ne fogjam a fejemet a sztori kapcsán, hogy "mi ez a hülyeség?" Az SS2 után a bioshock is olyan volt, hogy tetszett, jó a hangulata, az Art Deco környezet kifejezetten bejön nekem, de végig ott volt az agyam hátsó szegletébe, hogy "ki az a barom aki a tenger alá egy város épit, és különben is lehetetlen" :)))
Itt nálam ha leakad a gépszij, akkor már nem tud annyira meggyőzni :)
Mondom, tudom h. "én vagyok a hibás", de igy vagyok bekötve.

A játékmenet az Inf. ben egyébként quake...
--

es nem veletlenul mesefilm szeru a grafika, ez nem egy tudomanyos dokumentumfilm, szerintem ne nagyon keress realitast egyetlen jatekban sem, grafikatol es celtol fuggetlenul se :) miert mennyire realis hogy egy faszi osszevissza rohangal es lelo huszezer masikat ?

Semennyire persze. De van ami mondjuk 3 egységre van a realitástól, és van ami 33 :)))
Azért ami túlságosan elrugaszkodott arra mindenki csak néz, persze egyéni szubjektum, hoyg hol ez a határ. A Bioshock egyéni világában ismerős jtáékmenet és quake szerű hentelés egy (tényleg fantázisadús) sztoriban :) Csak azért nem adom el, mert megvan az egész sorozat. (gyűjtemény már? :) )
--