Elhunyt az UHU Linux egyik alapítója

Címkék

Szomorú hír: Nemrég elhunyt Körmendi András, az UHU Linux egyik alapítótagja. Habár már nem volt aktív fejlesztő, de nélküle az UHU sem lenne.

Hozzászólások

Megdöbbentett ez a hír. :(

Nyugodjék békében.

upsz.Részvétem. Hogy történt, lehet tudni?
--

Igen, ilyet mindig rossz olvasni. Tényleg eltűnt utóbbi időben, régen még sokat dolgoztunk együtt, első UHU-n, ami a PC Worldben is megjelent, voltunk szoftver szabadalmak ellen fellépni Brüsszelben, stb.

Nyugodjék békében.

____________________
echo crash > /dev/kmem

Döbbenet. Fájdalom. Csend. Üresség.

Mi a faszért a jók távoznak el mindig???

Nélküle az UHU sem lenne - külsősként biztos én is ezt mondanám.

Mint ex-csapattag, nem ez jutott eszembe. Hanem az, hogy nélküle a csapat nem lett volna. Az évek során szerzett tudás, tapasztalat, átélt szakmai kihívások, kudarcok és sikerek, bizony egyikünk sem ott tartana ahol most. Az évek során összecsiszolódott társaság, a kialakult barátságok, életre szóló kötelékek, közös kalandok. Nélküle ezek sem lennének.

Sajnos különváltak útjaink, de sokszor gondoltam rá hogy vajon mi van vele. Vártam, hogy mikor hallok róla valamit, újabb sikeres cégéről vagy hobbijáról vagy akármi. De a kibaszottkurvageciéletbe nem ezt!

Őszinte részvétem hozzátartozóinak!

András, köszönök mindent, és nyugodj békében!

Őszinte leszek. Mivel nem ismertem az illetőt, részemről álságos lenne, ha őszinte részvétet nyilvánítanék. Viszont ha az életkorát nézem, mindig megdöbbentenek az ilyen halálesetek, pláne, hogy én is beléptem (42 éves vagyok), a hatványozottan veszélyeztetett férfi életkorba. Az utóbbi 2 évben 8 kollégám/ismerősöm/barátom halt meg, az életkoruk 45 és 55 év között volt. Tehát amikor ilyen híreket olvasok, egyre inkább érzem a halál jeges leheletét a tarkómon (micsoda költői kép), és abszolút át tudom érezni a család helyzetét, akik egy masszív tartóoszlopot veszítenek el ilyenkor. Nekem is rengeteg elvarratlan szál van az életemben (szülők, feleség, stb.), és amíg ezeket a dolgokat nem tudom megnyugtatóan rendezni (mind anyagilag, mind érzelmileg), kurvára félek a hirtelen elhalálozásomtól.

Szóval ebből az aspektusból nézve teljesen ledöbbentett a hír.

--------------------------

Csak a viták elkerülése végett. Ha nem használok ékezetet, mobiltelefonról írok.

Szerintem az ember a kor előrehaladtával lesz csak érzékenyebb ezekre a hírekre. De emiatt szerintem a részvéted őszintébb lenne mint bárki másé. Én ezért is nyilvánítom azt ki...

A magam és a blackPanther nevében őszinte részvétem!

-------------------------------------------------------------------------------------------
Mit használok? Na, na, na? Hát blackPanther OS v11.1-et * www.blackpanther.hu

Nyugodjék békében...
Ha nem lett volna UHU, nem használtam volna Linuxot, sőt, ki sem próbálom.

Kicsit ledöbbentett a hír. Jó, mindig segítőkész ember volt, még akkor is ha csak egy pillanatra bukkantál fel az életében. Valóban sajnálom.

---
pontscho / fresh!mindworkz

Nyugodjék békében, egy kiváló szakemberrel lettünk kevesebbek. :(

A munkája tovább él a gépeken futó UHU-k ban.
Nyugodjon békében.

Megdöbbentett a hír, nyugodjék békében!
csaba@ linuxforum.hu