Az Intel beállt a LibreOffice mögé

Az Intel elkezdte terjeszteni a nyílt forrású irodai programcsomagot, a LibreOffice-t a saját Intel AppUp áruházában. Az AppUp egy, az Intel által Windows XP/Vista/7 és MeeGo operációs rendszereket futtató PC-khez, netbookokhoz, laptopokhoz létrehozott online alkalmazás-piactér. Emellett az Intel tagja lett a LibreOffice mögött álló The Document Foundation (TDF) tanácsadó testületének is.

Részletek a bejelentésben.

Hozzászólások

Akkómá "kicsit" csiszolhatnának egy fasza kis Linuxos Intel video drivert ha már így támogatják az ópenszószt....

http://taklertamas.deviantart.com/ || registered Linux User #518773 || Dell Studio 1537 #! Statler Alpha2

Tudom, hogy van, használom is, itt a hangsúly a "fasza kis"-en van, mert a jelenlegi az..........
Egyébként nem értem.. A Linuxos driverrel mostohán bánnak, csakúgy mint a nagy pirosék meg a nagy zöldék(bár a nagy pirosék mostanában talán jobb drivereket adnak ki), viszont a MeeGo-t azt meg azért csinálgatják, vagy nem tudom mi a tervük vele... Szóval ez olyan, mintha egy autógyártó gyárilag egy 1,5 tonnánál nem nagyobb összsúlyú pótkocsi vontatására alkalmas vonóhorgot tenne az autójára, közben meg fejlesztene mellékesen egy olyan pótkocsit, aminek 1,7 tonna lehetne az összsúlya.. (lehet, hogy a hasonlat nem épp jó, de remélem érthető, hogy mit akartam szépkimagyarfejezni itten)

http://taklertamas.deviantart.com/ || registered Linux User #518773 || Dell Studio 1537 #! Statler Alpha2

Mi a probléma vele?

Legacy hardveren (Intel 855GM) egykor nekem is tele volt a hócipőm a GEM-re átállás után valamiféle cache coherence gond miatt aminek köszönhetően évekig instabil volt.

Később az Intel GMA 4500MHD-vel és az Intel GMA HD-vel már nem volt semmi említésre méltó, talán csak annyi, hogy az előbbivel sokáig nem ment a hardveres videógyorsítás, VC-1-el még most sem megy egyikkel sem.

Ja, valami van, csak nem az igazi...
Wine alatt az angry birds nvidia kártyán teljesen jól működik. A core i5-ben levő itellel pedig totál használhatatlan. A textúrák helyén mindenféle különös alakzatok tűnnek fel, felismerhetetlenné téve az objektumokat.
Ezen felül teljesítményben is messze elmarad a leggyengébb GT520-tól is...

Komolyra fordítva: Szerintem rájöttek arra(ahogy azt fentebb említették valah), hogy Májkrém$aftéknak a közeljövőben nem muszáj ápolni a szinte 3 évtizede töretlen üzleti kéz kezet mos kapcsolatot, ha van ARMdows...... Nem baj ez!!! A közeljövőben át fognak rendeződni kissé az erőviszonyok.......

1)Remélem az AMD-ék ki fogják használni a kínálkozó lehetőségeiket, mert most, hogy esetleg megrezzenhet az Intel töretlen monopólium helyzete, esetleg magasabbra törhetnek a vörös lángok... óóóóhhh mily költői voltam.. :-D

2)Mindent elsöpörhet majd az ARMada.... :-D

http://taklertamas.deviantart.com/ || registered Linux User #518773 || Dell Studio 1537 #! Statler Alpha2

Jah, ARMek jol toljak. Uzleti megkozelitesuk az Intel totalis ellentete es strategiajuk annak gyengesegeire epit.