Dolgozói egytizedétől válik meg az AMD

Címkék

Több forrás is arról számol be, hogy az augusztusban a Lenovo-tól az AMD élére került Rory Read első intézkedései között szerepel az AMD állományának megtizedelése. A hírek szerint az új vezérigazgató a vállalat körülbelül 12 000 dolgozójának 12%-át, mintegy 1400 embert készül lapátra tenni. A Yahoo Finance szerint az AMD lépése mögött az áll, hogy a kettes számú processzorgyártó küszködik a vérszegény PC piac és a tabletek, smartphone-ok felől jelentkező verseny miatt. Noha a PC piac még mindig növekszik, a növekedés üteme erőteljesen csökken. A leépítéstől és egyéb intézkedésektől az AMD körülbelül 200 millió dolláros kiadáscsökkenést remél 2012-ben. A részletek itt olvashatók.

Hozzászólások

Nincs olyan nagyvallalat, ahol ne lenne par szazalek folosleges senior management :) Ok pedig eleg tetemes summat szoktak leszakitani a ceg nyeresegebol.

Kannibál törzset alkalmaz egy cég az afrikai leányvállalat örzõ-védõinek. Tartanak tõle, hogy el-eltûnnek majd alkalmazottak, de semmi gond, mert a törzsfõnök Aghwopakitru-ra esküdött meg, hogy nem fognak megenni senkit, legfeljebb csak a konkurenciától. Fél évvel késõbb eltûnik az egyik takarító. Miután a körzete piszkos marad, keresni kezdik, nem találják. Összedobolják a kannibálokat, a törzsfõnök a rendõrök elõtt mindenkit megesket az összes szellemre, hogy õk ilyet nem (t)esznek.
Nyomozók el, törzsfõnök megkérdezi:
- Ki volt az?
Hátulról egy ifjú kannibál szól, hogy õ volt.
Fõnök:
- Vazze! Nem megmondtam hogy a takarítókat ne bántsátok?!? Itt olyan jó helyünk van! Hat hónap alatt megettük a managementet, a kontrolling
osztályt, a financial monitoringosokat, a strategic finance departmentet, a marketingeseket, az asset optimalisation expertise workgroupot, és a corporate customers relations officert, a kutya se vette észre! Erre te megzabálsz egy dolgozót!

minden piac 2 szereplosre egyszusodik le idovel.
ez a CPU piacon az intel es az ARM

--
Live free, or I f'ing kill you.

Ha megnezed a valtzosakota a beagyazott ppc arch piac szenvedett nemi vereseget az ARM -al szemben. Tehat, ha az ARM vetelytarsairol van szo az IBM is ott van, ha mar o akkor a az Oracle is, es ha ok akkor az ATMEL es MIPS is jatszik erre fele, de ha mar oket felsorultuk akkor a ... sem mardhat ki, megaztan a ... is.

Amit nem lehet megirni assemblyben, azt nem lehet megirni.

"Dolgozói egytizedétől válik meg"
"az AMD állományának megtizedelése"

Csak szerintem nem ugyanaz a jelentése a két mondatnak?

Tehát te tényleg azt hitted, hogy amikor azt mondják, hogy egy betegség tizedelte a népességet, akkor 10-ből 1 ember maradt életben? Uh. A legdurvább "világjárvány" a NEGYEDÉT vitte el a népességnek. 9 tized az NAGYON durva lenne.
----
Hülye pelikán