"Jelentősen drágult itthon a legolcsóbb iPhone"

Címkék

"Lehet, hogy nem érdemes várniuk azoknak, akik eredetileg arra játszottak, hogy az új iPhone, a 3GS megjelenésével csökkenti az előző generációs változatok árait a telefonokat itthon kizárólagos joggal értékesítő operátor, a T-Mobile. A legolcsóbb iPhone 3G nemhogy olcsóbb, de jelentősen drágább lett július 1-től Magyarországon." A teljes cikk elolvasható itt.

Hozzászólások

Hányás világban élünk.
Amikor csökkent az ÁFA 25-ről 20%-ra nem emlékszem, hogy bárminek egy fillérrel is csökkent volna az ára... De most hirtelen minden felmegy július 1, 00:00:01-től, nehogy szerencsétlen übermultinacionális cégek haszonkulcsa csökkenjen akár egy százalékkal is, mint a halandópolgár "idénnemkapszfizuemeléstmer'válságvan"-bére...
És akkor van a nagy csodálkozás, hogy az emberek miért amerikából rendelik meg a jailbreakelt iPhone-t... Hát ezér' vazzeg!

Pont most kaptam kézhez a bérpapíromat.:)
Érdekes, hogy a bruttó bérem fele adó, a maradék X összegből a tankolásra költött összeg jóval több mint fele adó, bármilyen megvásárolt termék a tévétől a gumicsirkéig 25% adó... Akkor mennyit is kerestem és abból mennyit is adóztam?
Azért fáj, hogy az embernek minden kis apróságért sokszorosan kell megdolgoznia. És a vállalkozók sincsenek sokkal jobb helyzetben...
Na mindegy szerintem hagyjuk a politikát, annyira nem idevaló...

úgysem vetem vó'na me' nem linugzozs!

tényleg rá lehetne tólni valami mobájl linuxot?:))

szerk: hát ja:/ iPhoneLinux