Előretekintő: új szolgáltatások, hibajavítások az OpenOffice.org 3.1-ben

 ( trey | 2009. január 20., kedd - 21:44 )

Az OpenOffice.org Ninja egy kicsit előretekintett és fejlesztői snapshot alapján szemügyre vette a kiadás előtt álló OOo 3.1-es verziójának várható újdonságait. A 65 napnyi távolságra levő OpenOffice.org 3.1-gyel a fejlesztők az újdonságok mellett problémák orvoslásán is dolgoznak. A javított bugok közt van olyan, amelyet még 2005-ben, az OpenOffice.org 2.0 beta kapcsán jelentettek, de csak most került javításra. A részletek itt olvashatók.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Szerintem az ubuntunál megint hullámvölgy lesz amikor az openofficenál hullámhegy

Úgy is felfoghatod, hogy majd a hibajavított 3.1.1 fog bekerülni a 9.10-be, és az milyen jó lesz már. :) A 9.4-be meg a 3.0.1.

Külső tárolóból be lehet rakni a legújabb OpenOffice-t. Nekem 3.0.1-es fut a 8.10-es Ubuntun.
Szerk.: http://ppa.launchpad.net/openoffice-pkgs/ubuntu intrepid main

Azt megfigyeltétek, hogy a forrásoldalon (oooninja.com) legalul, a cikkre hivatkozó oldalak között ott van a hup 5. helyen, egy cseh és öt angol nyelvű link között?

Készítettem Linuxra egy magyar verziót a DEV300_m39 milestone-ból, mondjuk, hogy ez volt az, amit az OOo Ninja tesztelt. Meg lehet nézni, hogy az új részek fordítása jól sikerült-e, esetleg előjön-e egy régebb óta rejtőző hiba. A súgó még nincs kész, azt nem érdemes nézni. Itt van: http://ftp.fsf.hu/OpenOffice.org_hu/devel/DEV300_m39/

A visszajelzéseket február 2-ig várom az OpenScope hibabejelentőjében (csak Google account kell hozzá).