KDE 4.1.2 "Codename"

Címkék

A KDE közösség bejelentette a KDE 4.1 második fordítási, bugfix és karbantartási kiadását, a KDE 4.1.2-t, kódnevén "Codename"-et. Mivel szerviz kiadásról van szó, a változások listája szép számmal tartalmaz javítást, fejlesztést.

Ilyen fejlesztés például az, amelynek eredményeként a file-ok törlésében 32-szeres gyorsulást értek el a fejlesztők. De ide sorolhatjuk a KHTML-ben és az új Javascript bytecode értelmezőjében, a "Frostbyte"-ban végzett javításokat is. A Konqueror-ban visszatért a "Stop animations" funkció, de bugot fixáltak a Kopete-ben, a Gwenview-ban, KGpg-ben, stb. Részletek a bejelentésben.

Hozzászólások

Elgépelted: 4.2.1-et helyett 4.1.2-t. :)
Remélem ezzel a verzióval iszonyatosan stabil lett... És hogy jön az új Amarok nemsokára - és nem lesz olyan gáz a felülete, mint az első bétában. És... még sorolhatnám. :) A remény hal meg utoljára, tudom.

Furcsa.. mar 1 (talan 2) hete benntvan Arch-ban. Neztem a kde.org -ot, ott meg semmi hir nem volt rola. Ugy nez ki a release elobb kesz lett mint a hir? .. :)

Gondolom olyasmi megoldas van, mint a TC esetebe, ha egy muvelet X masodpercnel tovabb tart, akkor kiirja az illeto fajl nevet, illetve veletlenszeruen neha kirak egy fajlnevet, amit torolt/masolt.
--


()=() Ki oda vagyik,
('Y') hol szall a galamb
C . C elszalasztja a
()_() kincset itt alant.

"Ilyen fejlesztés például az, amelynek eredményeként a file-ok törlésében 32-szeres gyorsulást értek el a fejlesztők"

Talán azt kellet volna írni: megtalálták az a hibát, amiért lassan futott.

Frissítettem, működik.

Ellenben arról nem tudtok valamit, hogy a plasmoidok netről telepítése miért nem működik 4.1.1 és 4.1.2 esetében? Gugli nem hozott eredményt számomra.