Nőnap

 ( Zahy | 2010. március 8., hétfő - 9:41 )

Vannak, akik hörögnek és komenista ünnepet emlegetnek, de azért boldog nőnapot az erre járó nőknek. Még *****-nak is, pedig idegrohamokat bírok kapni, ha véletlenül belebotlok egyk-másik szösszenetébe.

Szerk: ja, itt is van virag. -(--@

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Jo csajozos duma ;-)

+1

+1

miért nem írod ki Feberti-t? :)

egyébként pluszegy


No rainbow, no sugar

Köszönöm :)))

Most kaptam éppen egy virtuális képeslapot az APEH informatikusától :)
Szeretettel küldte a virtuális tulipánt, :)) ami egyértelműen rózsa.

De ettől függetlenül aranyos volt tőle :))

Mer' *annyira* nem vagyok bunko, hogy neven nevezzem az illetot. Mindenki gondol akire akar, de azert jeleztem a rosszallasomat.

Igen, ő a hup.hu egyik celebje (Anettkája, Kiszel Tündéje, Fekete Pákója)! Egy ideig nézi (olvassa) az ember és röhög rajta, aztán amikor rájön, hogy ez most komoly, akkor meg a sírógörcs kerülgeti egy-egy megnyilvánulásán. ;-)


No rainbow, no sugar

+1.

+1 _minden_ hölgynek!

+1

Köszönet a nőknek.
Köszönet neked, aki megszültél. És neked, aki a feleségem voltál. És neked, te harmadik, tizedik, ezredik, aki adtál egy mosolyt, gyöngédséget, egy meleg pillantást, az utcán, elmenőben, vigasztaltál, mikor magányos voltam, elringattál, amikor a haláltól féltem. Köszönet neked, mert szőke voltál. És neked, mert fehér voltál. És neked, mert okos és jókedvű voltál. És neked, mert türelmes és nagylelkű voltál. És neked, mert betakartad hajaddal arcomat, mikor megbuktam és rejtőzni akartam a világ elől, s neked, mert tested meleget adott testemnek, mikor fáztam az élet magányában. És neked, mert gyermeket szültél nekem. És neked, mert lefogod majd ujjakkal a szemem. És neked, mert kenyeret és bort adtál, mikor éhes és szomjas voltam. És neked, mert testedből a gyönyör sugárzott. És köszönet neked, mert jó voltál, mint az állatok. És neked, mert testednek olyan illata volt, mint a földnek az élet elején. Köszönet a nőknek, köszönet.

/Márai Sándor/

Dana International-nak is boldog nőnapot! (: Hiszen ő nemzetközi nő! :)

Én majd inkább gyümölcsoltó boldogasszony napján (március 25) örvendeztetem meg a virágárusokat, meg az allergiás kolleginákat, családtagokat, ismerősöket.

http://nocirc.org/