HP garancia matrica

Sziasztok!

A hétvégén kirámolták az irodánkat, így sürgősen gépeket kell szereznem. Mindenképpen olyanra van szükségem amiben dual dvi-os vga van. Ritka az ilyen konfig és baromi drága, ezért gondoltam egyszerűbb és olcsóbb lesz építeni. Kinéztem ezt a gépet, de nem tudom, mi lesz a garanciával, ha belerakok egy erősebb tápot és egy megfelelő videókártyát.

Elolvastam az összes kézikönyvet a géphez, de semmi utalást nem találtam garancia-matricára. Szerintetek módosíthatom az alap konfigot a garancia elvesztése nélkül?

Köszönöm.

Hozzászólások

Szerintem, ha a módosításokat vissza tudod állítani, akkor nyugodtan módosíts, és ha gubanc van akkor rakd össze gyári állapotba, és mehet a szervízbe...

Nálunk egy zsák xw workstation van. Vannak amiket most vettünk néhány hónapja és nem volt rajtuk semmiféle matrica. Ez BIZTOS, mert mindegyikben hdd bővítés volt amit én csináltam.

HP és IBM szervereket is rendeltünk, úgy hogy bővített konfiggal, és nem bele volt építve a bővítmény, hanem külön dobozban jött és nekünk kellett összebarkácsolni.

nem tul jovoallo konfig. (lga775, iq43)

t