HP garancia matrica

 ( zman | 2010. február 14., vasárnap - 19:13 )

Sziasztok!

A hétvégén kirámolták az irodánkat, így sürgősen gépeket kell szereznem. Mindenképpen olyanra van szükségem amiben dual dvi-os vga van. Ritka az ilyen konfig és baromi drága, ezért gondoltam egyszerűbb és olcsóbb lesz építeni. Kinéztem ezt a gépet, de nem tudom, mi lesz a garanciával, ha belerakok egy erősebb tápot és egy megfelelő videókártyát.

Elolvastam az összes kézikönyvet a géphez, de semmi utalást nem találtam garancia-matricára. Szerintetek módosíthatom az alap konfigot a garancia elvesztése nélkül?

Köszönöm.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Az utolsó per jelet szedd ki a linkedből.
--
http://opensolaris.org/os/project/indiana/
http://www.opera.com/browser/

Jogos. Köszi.
-
J

Szerintem, ha a módosításokat vissza tudod állítani, akkor nyugodtan módosíts, és ha gubanc van akkor rakd össze gyári állapotba, és mehet a szervízbe...

Ez ok. A kérdés az, hogy van-e ilyen lezáró garancia matrica a HP gépek házán. A most ellopottak hasonlók voltak, azokon nem volt, de nem tudom ezt a rendszergazda csinálta-e, hogy bele tudja rakni a videókártyát.
-
J

Nálunk egy zsák xw workstation van. Vannak amiket most vettünk néhány hónapja és nem volt rajtuk semmiféle matrica. Ez BIZTOS, mert mindegyikben hdd bővítés volt amit én csináltam.

HP és IBM szervereket is rendeltünk, úgy hogy bővített konfiggal, és nem bele volt építve a bővítmény, hanem külön dobozban jött és nekünk kellett összebarkácsolni.

Köszi. Erre voltam kíváncsi.
-
J

brand szervergyártók nem csinálnak ilyen matricázósdit gép szintjén.
ez inkább a magyar "összeszerelő" társulatok szokása (én pl. 10 évvel ezelőtt a fefonál meg az apostolnál láttam ilyet).

Desktop Aceren van lezáró matrica. HP-n én se láttam még.

Nem csak szerverekre, desktop-okra is érvényes.

Én sem láttam se HP-n se Dell-en garancia ragacsot.

nem tul jovoallo konfig. (lga775, iq43)

t