MediaTemple.com tapasztalatok

Van valakinek tapasztalata a MediaTemple.com grid-service használatában?

Tényleg úgy működik ez, hogy havi 20 USD-ért kapok egy tárhelyet meg webes adminfelületet, és ott annyi domaint működtetek, amennyi csak befér?

Tetszik például, hogy a lehető legegyszerűbbnek tűnik az emailek Gmail-en keresztüli használata:
http://css-tricks.com/video-screencasts/46-domains-dns-hosting-and-goog…

Hogyan megy a .hu-s domainek odaköltöztetése és működtetése?

Nyilván feltehetném a kérdéseimet a MediaTemple.com-nak is, de hátha itt első kézből származó tapasztalatokat olvashatok, és elképzelhető, hogy más is érdekesnek találja ezeket.

Hozzászólások

Én voltam náluk (gs) és (dv) szerveren is. Összeségében meg voltam velük elégedve. Tényleg azt nyújtják, amit olvashatsz. A domainek száma nincs megszabva, de - mint a többi szolgáltató esetén is - ha leterheled a szervert vagy túlléped a kvótát, akkor vagy lekapcsolnak vagy kiszámlázzák a túlhasználatot. De mint említettem, ez minden szolgáltatónál így van, csak azért írtam, hogy vedd számításba. A (gs) szerveren pár hete volt egy komolyabb incidens, több szerveren megszerezték a felhasználók FTP jelszavát (értsd tömegesen), ezért (mt) mindenkinek megváltoztatta automatikusan. A (dv) szerveren egy problémám volt, az IP cím amit kaptam az fekete listán volt, de írtam supportnak akik pár nap alatt elintézték. Apróbb problémák nyilván előfordulhatnak, de összeségében (főleg ár/érték arányban) szerintem megéri.