figyuide' - érdekes Stunts klón!

Fórumok

Nem akkora szám, hogy hírként beküldjem, ráadásul még eléggé bétás a publikus kiadás, de aki szerette a Stunts-ot, mindenképpen nézzen ide. Nagyon ügyes klónnak tűnik, mellbevágóan egyszerű pályaszerkesztéssel.. Természetesen multiplatformos kódról van szó. Az oldal (terheltségtől függően) néha nem elérhető.

Hozzászólások

AGEIA PhysX driver kell hozzá?
Remélem azért PhysX kártya nem :) Amúgy egész jónak tűnik...

--
A gyors gondolat többet ér, mint a gyors mozdulat.

Stunts! Ezzel játszottam még harmadikos koromban :P

Próbáltam Ultimate Stunts-ot, de az már a tutorial pályán egy szép buggal üdvözölt, szóval inkább nem erőltettem.

Ez viszont jónak néz ki...

Persze az eredeti stuntsos fizikát nem lehet felülmúlni. A mai napig nem tudom, hogy az a jelenség, amelynek következtében bizonyos ütközésekkor az egyik autó elrepül a pálya másik végébe, szándékos-e.

Magam is arra tudok tippelni, hogy a Quake "rocket jump"-jához hasonlatos, ami nem volt betervezve, de a motor lehetőséget adott rá!

Egyébként mekkora versenyeket csináltunk belőle - ki tud nagyobbat esni - fölfelé! :D Anno elmentettük a visszajátszásokat de sajnos rég volt, tán igaz sem volt... :(

A stunts viszont egy isten játék! Soha senki nem lesz képes felülmúlni, bár ez aranyos próbálkozás! ;) Na majd megnézem ebből az 1.0-t! Egyszer...
--
Bárki aki aritmetikai módszerekkel akar előállítani egy véletlen számot, az a bűn állapotában leledzik.

Feltettem, sima telepites, rogton mukodo jatek. (nvidia closedsource driver, nForce6150 integralt VGA)

Render Target 'Tile Racer' Average FPS: 165.028 Best FPS: 749.251

Nagyon allat! :) Palyaszerkeszto is mukodik. Az iranyitas viszont valami borzalom, billentyuzetrol legalabbis. Lehet, hogy joystickkel jo lenne, de igy roppant erzekeny, es nehez manoverezni.

Arrghhh nálam elhalálozik. A TileRacer.sh esetében pillanatra bevillan a feketeség, majd kilép. TileRacerLow.sh esetében meg elindítanék egy pályát, és a Creating Cars résznél hal meg. Ez utóbbira ezt írja: "./TileRacerLow.sh: line 15: 27931 Érvénytelen utasítás ./TileRacerLow"

Pedig azt hiszem, játszotta már ezzel a játékkal (mármint az eredetijével). :)

A ramnak elégnek kellene lennie (1G), de a geforce 4-es kari lehet kevés neki? Csodálkoznék...

Hmm, viszont a laptopon hibátlanul megy :) Mobility Radeon X700 PCI-E
Úgy látszik az FX5200 sovány neki... Viszont most hogy elindítottam, és játszottam vele, felismertem. Én már régebben játszottam ezzel :).
[szerk] Csak elindult az asztalin is... Grafikánál mindent ki kell kapcsolni, amit csak lehet, és quality low :). Így megy szépen, játszható.
--
Discover It - Have a lot of fun!

Hohó! Na ezt kipróbálom. Mindig is imádtam a Stuntsot. Eddig a legjobb (bár nem remake-nek beharangozott ) Stunts-szerű játék a Crashday volt, amivel játszottam. Kár, hogy nincsen kézi sebességváltó benne.
---
Powered by Áram

Én is felraktam, x1100-as ati kártyával low módban katasztrófa (640x480); egyszerűen szaggat, mint amikor turbó gomb nélkül játszottam XT-n a Prince of persia-t...

Compiz-zal és anélkül egyaránt.
Pedig, ha menne, kedvenc lehetne...
Addig marad a Stunt dosbox-szal.

pont tegnap raktam fel az EEE-re a stunts-ot (dosbox ala), remek lesz utazas kozben jatszani :D
talaltam hozza uj hangokat, amivel sokkal elethubbek a motorhangok, nagyon allat
majd megkeresem otthon a palyakat amiket anno csinaltunk haverral, nagyon tutik voltak :)