Heroes 3 Linuxra

Fórumok

A srácomnak a kedvenc pc-s játéka a Heroes III és az azóta megszűnt LOKI készítette el Linuxra is ( http://www.lokigames.com/products/heroes3/ ) Sehol nem bírom megvásárolni.Tudom nem egy mai darab, de ha esetleg valaki tud létező címet, céget akinél ez fellelhető annak nagyon örülnék.

Karesz
http://kareszka.extra.hu

Hozzászólások

Ha minden igaz van egy H3 Restoration of Erathia iso-m (ha meg nem toroltem le), de a tobbi (Shadow of Death, Armageddon's Blade, etc) nincs es nem is mukodnek vele. Sztem jobban jarsz, ha Wine/Cedega parossal probalod meg feltenni, mert akkor a kiegeszitok is mukodhetnek.

---
pontscho / fresh!mindworkz

Hali,

irtam e-mail-t, remelem Neked ment:)

Udv,
battila

Meg lehet kérdezni, hogy hogyan tetted fel?
Én eddig:
- feltettem a WINE-t
- bekonfigoltam nagyjából
- feltettem a H3-at

DirectX-nincs fent, és a játék most szépen elszállogat.
Hogyan lehetne megoldani? Gondolom a H3 mellé adott DirectX nem megy fel/működik rendesen WINE-nal. Vagy igen?
Ti hogy oldottátok meg?
__________________________________________________________
Az életben csak egy dolog a szép, de az épp nem jut eszembe.

Hello,

Nekem megvan a linuxos verzió, ha használtan is jó, akkor eladó. Ha érdekel, írj privátban.

Hello. Megvan nekem is a játék. 2.6.20-as kernelem van.
Szerettem volna tcp/ip felett multizni a windózeres haverjaimmal. Neked működött anno?

A hibaüzenet:
heroes3: dynamic-link.h:57: elf_get_dynamic_info: Assertion `! "bad dynamic tag"' failed.

BUG! Assertion failed, cleaning up.

Akkor száll el, mikor rákattintok a tcp/ip gombra. Előre is kösz!

írj mailt nekem megoldjuk ha van neted 1-2 óra. egyébként google: heroes3 linux tor-
rent

64-bites az nincs, de az egész statikusra van fordítva, tehát ha fogod a 32-bites telepítet váltzatot, és átmásolod, egy 64-bite sgépre akkor menni fog (feltéve ha benne van a kernelben a 32-bites emuláció), bár leghet hangja az nem lesz. wine-vel tuti megy mindegyik H3. Sok sikert. tudtommal a linux32-vel telepíthető is.

------
3 fajta matematikus létezik. Aki tud számolni, és aki nem.

Wine-vel tokeletesen mukodik, szoktam vele jatszani.

ed2k://|file|[games-linux]%20Heroes%20of%20Might%20and%20Magic%203.iso|405078016|FD35B108091D7715D80332FF36906AF2|/

Good Old Games-en kapható $9.99-ért a HOMMIII Complete (alap+2 kieg). Nekem tökéletesen futott wine alatt, igaz csak a singleplayert próbáltam.

Egyrészt mert GOG-on a Heroes 3 Complete van fenn, nem pedig a sima HoMM3, másrészt letölteni kell, nem postáznak semmit. Lokis játékokkal érdemes óvatosan bánni, Sim City 3000 és az Alpha Centauri például újabb linuxokon isten tudja miért de nálam már a legelején elszállt és sehogy nem tudtam életet lehelni bele (talán kernel miatt?).
Amúgy komálom GOG-ot, rengeteg nagyon jó (nem is annyira) régi játék kapható náluk potom pénzért (max 10 dollár). Úgy ismerkedtem meg velük, hogy UT2k4 különleges kiadást kerestem, ami Steamen legalább kétszer annyiba került. Utoljára Might & Magic I-VI-ot vettem tőlük, ami szintén ritkaság.

ezt az oldalt én is néztem, de érdekelne, hogy pl. egy bsa előtt hogy igazolom az ilyen játék legalitását?

a másik kérdés, hogy milyen formátumú a letöltés?

a harmadik, hogy ahogy látom, néza ügyködnek a játékokon, frissítenek benne ezt-azt, hogy a kompatibilitás jobb legyen. viszont a játék infó oldalakon sehol nincs leírva, hogy történt volna valami. a játékokat le lehet újra tölteni később (hogy frissebb legyen)?
szerintem.

1. Minden vásárlásról számlát kapsz. Vannak ingyenes játékok is, azokról is kapsz számlát 0 USD értékben, tehát lehet igazolni, hogy jogtiszta. A szla elektronikus formátumú, gyk. egy e-mail.

2. Telepíthatő exe állomány. Nincs DRM!

3. Bármikor leszedheted újra. Nemcsak a játékot, hanem a hozzá kapcsolódó egyéb tartalmakat is. Egyéb tartalom: soundtrack, háttérkép, avatar, kézikönyv, tip gyűjtemény, stb.

engem a fallout2 érdekelne, mert a leírásuk alapján úgy tűnt, hogy csont nélkül megy. de egy kis kutakodás után kapásból találtam 2 elég hosszú szálat a fórumukban a problémákról, hekkelésről :) de akkor meg minek vegyem meg, szenvedni a saját "backup"-ommal is tudok bármikor :S sőt, meg is oldottam saját kútfőből, hogy menjen 7-en, wine-ban meg alapból megy...

ami miatt még érdekes lehet, az a soundtrack, de mivel az *sehol* nincs kiadva hivatalosan, így gyanítom, hogy ők is simán fogták az acm2wav.exe-t, aztán átkonvertálták a cd-n lévő fájlokat, azt meg szintén meg tudom csinálni én is :)
szerintem.

Jut eszembe megvan Os9-re a teljes.
A Powerbookomon meg jatszottam vele. Esetleg van os9 emulator linux-ra? freebsd-re? Solaris-ra?
Vagy vegyek egy PowerMac-et, es rakjak ra os9-et?

Nalam akad egy, ha meg nem talaltal.