Free "unaloműzők" régi vasra - windowsra :)

Fórumok

Sziasztok!

Édesapám kérését szeretném továbbítani, akinek nemrégiben történt dorgálására reagálok. Nos van neki egy p3 450mhz + 192mb + gef4 mx gépe és egy atomstabil win98 :) Ha teheti és ideje engedi, előszeretettel pasziánszozik, azonban kezdi kicsit unni. Így hozzátok fordulok, hogy esetleg tudnátok-e ajánlani valamilyen - a vason is futni képes - free ügyességi-/kártya-/társas- játékot, aminek használata egy 50 éves, a számítógéphez alap felhasználói szinten értő embernek sem okoz nehézséget :) (értem itt, hogy lehetőleg egyszerű irányítás és magyar felület legyen hozzá) A másik pedig, hogy lehetőleg elinduljon win98 alatt is :)

Köszönet!

Hozzászólások

zatacka

legjobb jatek :))

--------------------------
Debian etch, 2.6.18-3

Mahjongg 4ever!! 1000% hogy találsz dos-win9x-winNT-*nix oprencerekre. Szal 98-ra is. Még anno DOS-on ismertem meg, és még mostanában is szoktam játszani, igaz már KMahjongg-al.

Enigma +1, nagyon jó játék

És van egy játék, ami hihetetlen jó, imádtam, és pont neki való lenne, de nem ugrik be a neve.

Fénysugarakat kell különböző eszközökkel (prizma, tükör, kettős tükör, stb.) úgy irányítani, hogy az érméket (coin) átlője a megfelelő színű fény. Ilyenkor forognak az érmék és nyertél. Ez nagyon gondolkodtató, és nagyon szerethető játék, imádtam.

Ha valakinek beugrik a neve, szóljon! :)

Microsoft Entertainment Pack: The Puzzle Collection. ez ugyan nem ingyenes (szerencsére van demója), de ennél jobb logikai gyűjteményt én nem tudok mondani elavult gépekre. Pajitnov nevéhez fűződik sok alapötlet, amit a fejlesztők szépen felöltöztettek. A demóban van Finty Flush, Spring Weekend és RatPoker. Mindegyik állati jó, pedig régi anyag. próbáld ki bátran (ui a Wine simán viszi mindet, ha esetleg faterodat "mérgeznéd" más rendszerrel is).

--
senki földjén, senki fia

solitaire collection (asszem így hívták) nagyon sokféle kártyajáték egy programban

Pysol ezernyi kártya és van vindozos változata is