wga, azaz wennable gateway

Hozzászólások

Én pont szerdán olvastam el az egészet. Lehet rajta röhögni, de egy nagyon kezdõ akár komolyan bes...hatja. Gondolok itt elsõsorban a fiatalabb nemzedékre. Én is legalább a feléig olvastam mire gyanús lett a dolog. (Ez persze minõsíti tudásom)
Van ennél sokkal profibb:
www.zetatalk.com

--
Jó rendben.

megagigalol!!!!!! :D:D

elképzeltem, ahogy pistike "8 bites UTP-C64 Ethernet crosspatch kábel"-t próbál venni a frissen szerzett c64-éhez :D
szivesen ott lennék akkor a boltban :DD

kár, hogy a lap a vége felé kicsit elszállt... túl durva dolgok vannak, és túl sok a feltünő baromság...

de azért tetszett :D

"előtte Acetonnal alaposan mossunk kezet, ez ugyanis leviszi a DNS-t a tenyerünkről" :) pfff :) az emberi hülyeség határtalan tréfákra képes. a legdöbbenetesebb, hogy vannak akik az ilyeneknek simán be is dőlnek. emlékeztek még sándor györgyre, aki egy burda szabásmintával rohangált a városban, hogy mutassa már meg neki valaki, hogy ezt és ezt az utcát merre találja? ott voltak akik _felismerték_ a térképet és magyartak is rajta :)

olololllololl

/o\
--
Peace, Love, Unity, Respect

Nagyon hasznos információk vannak az oldalon, például:

"A mai PC-k 32 vagy 64 bitesek, azaz 32 vagy 64 bit van a processzorokban (CPU), amelyeknek a névleges teljesítménye ugyan hajmeresztő akár csak az évekkel ezelőtti gépekéhez képest is, azonban a sok bit kezelése nagyságrendekkel csökkenti a számítási kapacitást. Így például jóval gyorsabban tudunk egy régebbi, kevesebb bitet tartalmazó processzorral felszerelt gépen jelszót törni, mint a PC-ken, amelyek felesleges műveletek tömkelegét végzik a legegyszerűbb feladatok végrehajtásához is."

"Hekkerkörökben köztudott, hogy az első EnnableGateWay az ENIAC volt, ami "ENnablegateway Interface for Attacking Computers"-t jelentett, s az amerikaiak egy esetleges német atombomba-project terveit szerették volna feltörni vele. Az első parancs, amit tudott, természetesen a TST NETRC volt. Mivel az az Enigmákat a németek gyakran lecsatlakoztatták a hálózatról (a biztonság miatt), ezért kitalálták a PING parancsot, hogy ellenőrizzék, online vannak-e. Ez utóbbi olyan jól volt megszerkesztve, hogy még ma is kitűnően működik, viszont a TST program elég megbízhatatlan a mai 32/64 bites gépeken."

Kell kommentár...? :)

Mik

http://wga.ultraweb.hu :))

"Amennyiben az adatátvitel során túl sok egyes vagy nullás bitet küldünk, úgy felsérthetjük azt a vékony hártyát, ami a biteket a kábelben tartja. Ez manapság nem jelent akkora problémát, de régebben nagyon is figyelni kellett, hogy az öreg kábelek is birják a strapát. Szigetelés nélkül a drót atommagjai és elektronjai közötti téren keresztül megszökhetnek a keskeny 1-es bitek, és ez adatvesztéssel jár ugyebár! Bizonyára találkoztál már Te is azzal, hogy egy letöltött fájl sérült volt! Ez tipikus szigetelés hibára utal! Azonban nem mindig elõnyös a szigetelés, például ha sérült, és a kampójánál fogva beakad az 1-es egy ilyen repedésbe, emiatt nem tud áramlani a többi bit, aztán az ember órákig keresheti a hibát. Az újabb adatküldési kisérletek pedig valóban felszakíthatják a kábelt és akkor elfolynak a bitjeink."

Sokat láttam már erről a WGA-s hülyeségről, de ezt még nem láttam.... XD
Akkor már miért nem pontokat és karikákat küldünk a vezetéken? Mindkettő kerek, egyik sem sérti a kábelt vagy a szigetelést. A karika a 0, a pötty az 1.
-----------------------------------------------------------------------------
OpenSuSE 10.2, Celeron 2,4Ghz, 768MB, 2*160GB ide raid0, FX5200, SBLive! E400

"azért nem megy ti barmok mert először a netrc-t aktiválni kell. nem k3kki a hibás h bénák vagytok.

webasto01 "
6 months ago

upsz, most nezem csak, kicsit zombi a topik:
Feature request to trey: 100 napnal regebbi kommenteket nem lehetne valami halvanyabb szinnel jelolni?

Most mit szemétkedtek, nekem működik!!!444

H4x0r

de most ezt miert kellett ide. :(
nagy "nehezen" sikerult elerni, hogy hitelesnek tunjon a dolog, most meg ezt a topicot fogja dobni google a w g a szora :(
amugy meg kb. 2 eves story (:

Tyrael

"Számítógépek távirányítása tranzisztormodulációval"

exalol

Tulajdonképpen a Windowsos WGA check is ilyen kártyákat próbál felismerni, ugye?

Hát ez oda**sz!

Tényleg kemény. De nem hinném, hogy 10-12 évesek. Szerintem igenis értenek a számítástechnikához, csak elegük lett a sok noob-ból, és a sok kötekedős lámából.

Valószínűleg kiidegelte őt/őket pár hozzánemértő sok hülyeséggel. Nálam is szoktak ilyen fazonok járni. Semmit nem ért a gépéhez, és magyaráznak. :/ A végén pedig téged Hülyéznek le.

Nekem tetszik. Érdekességnem elfér, és legalább elvan vele az a pár fogyis, aki kellő tudás nélkül akar nekiállni hackelni.

Úgy látszik feltámadt a láz... Eladjak neki egy TNT2-es videókártyát? :D


-------------------------
127.0.0.1 SWEET 127.0.0.1

halál komoly... Itt egy beszélgetés részlet, miután meglátta hogy felraktam a képet:

W üzenete:
*http://hup.hu/node/40031
*nem, nem kell TNT2-es videókari thnx ;y
(co)NEUTRINO(co) üzenete:
*pedig azt hittem kell

W üzenete:
*az nem :D
(co)NEUTRINO(co) üzenete:
*de van WGA-m is

W üzenete:
*egyébként funból írtam ki :D
*na
(co)NEUTRINO(co) üzenete:
*gondolom
W üzenete:
*am fun :D
*mert ilyen marhaságokat írni te
*tranzisztormoduláció
*lolz :D
*én meg nyitok egy oldalt
*uw-nál
*és beleírom html-be
*hogy neutronágyúval
*feltörtem a nasa-t :D

Ui.:
Akkora "fun", hogy alig fért ki az üzenete a sok "xD meg lol" mellé... :D Mintha látott volna TNT2-t valaha is...
-------------------------
127.0.0.1 SWEET 127.0.0.1

a srácok ott Virginiaban nem most jöttek le a falvédőről...és Oszamát se a szerencsének köszönhetően sikerült likvidálni... állítólag a felderítést egy Voodoo-kal felszerelt lopakodóegység végezte, akiket később tnt2-es támogatással ellátott SWAT-csapat (Seal Team 6) fedezett. A hírek szerint az épület 50 méteres körzetében minden tripla csavaros dns-sel rendelkező élőlény 10us alatt porrá aszott. Az ECDL nem véletlenül tette cocom-listára ezeket a berendezéseket..sajnos a fekete (underground) importnak köszönhetően be-beszivárognak és avatatlan kezekben hihetetlen pusztításra képesek! Úgyhogy ha esetleg valakinek van ilyesmi a birtokában, hagyja csak az antisztatikus tasakban!!! A biztonség kedvéért érdemes leföldelt alufóliával is védekezni a készülék által kibocsátott az esetleges háttérsugárzás ellen...

Ez az oldal komolyan lol. :D
Láttam már pár vérpistike hacker oldalt, de itt látszik, hogy ért az illető a gépekhez, csak poénból/szivatásból eteti a sok wannabe hülyegyereket. :D

Szabadúszóknak egy kis pénz: Freelancer.com!

itt azért egy kicsit túllőtt a célon:
"...a közhiedelemmel ellentétben ez nem a Windows hibája, hanem a hibás tápegységek okozzák a legtöbb ilyen problémát, sokszor ugyanis a táp-ventillátor elfaragja a táp főkábelét, amiről például a merevlemez is energiát kap, ilyenkor érintkezési hibák miatt a merevlemez ki-be kapcsolódik, ami rövidtávon is képes adatvesztést okozni)..."

Pfff...
Valakinek meg akartam mutatni az oldalt, és "A keresett tartalmat az NSA kérésére eltávolították. Maradványok ezen a linken."
WTF? Ezek tényleg mindent ész nélkül töröltetnek amiben benne van a hacker? Tulajdonképpen az informatikai humor egy jelentős gyöngyszeme veszett oda.
- - - - - - - - - - -
"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001 valahol máshol