PSP vagy PS vagy valami...

 ( Zooliegsm | 2007. január 25., csütörtök - 15:57 )

Sziasztok.

Nagyon sok psp/ps vs gimp és egyéb témát nyálaztam már át itt és egyéb fórumokon is.
Sajnos grafikai munkához Nálam(és sok más "bajtársamnál") elengedhetetlen a paint shop pro illetve photoshop szoftverek használata.
Igen,próbáltam már a Gimp-et és annak a photoshop-osított verzióját is,valamint még vagy féltucat grafikai szoftver,de eredménytelenül.
A Gimp nagyon jó program,használható,pár perces "körülnézés" után már minden tapasztaltabb grafikus megtalálja amit keres(nagyrészt,mert van ami nincs).Csak sajnos profi grafikai munkára nem használható,hogy miért azt nem taglalom,más már megtette több helyen,köztük itt,a hupon is.

A kérdésem,hogy Ti mennyi esélyt láttok egy komoly grafikai sw "eljövetelére",netán a psp vagy ps programok linuxositott változatának megjelenésére,mert Én sajnos nemsokat(és nemérdekel holmi wine-os megoldás).

Érdekelne,ha van tudomásotok netán olyan projektről ami ezt tüzte ki célul,mert már annak is örülnék,de egyenlőre nem alszom rendesen,mert xp van a gépemen,és csak emaitt a kis dolog miatt kell ráfanyalodnom(nemmintha bajom lett volna valaha az xp-vel,ha tökéletesen be van lőve,nemlehet vele baj,csupán a linux jobban "elszórakoztat").

Köszönöm a válaszokat.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

A Pixel Image Editor-t ismered? Dár kereskedelmi, de ha valakinek kell, megéri megvenni, nem drága, és szinte az össze platformra létezik!

oldala: http://www.kanzelsberger.com/pixel/?page_id=12

wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Pixel_image_editor

<= PcZ On LinuxOS -- Powered By Gentoo Linux =>

'Software is like sex: It's better when it's free!'
By Linus Torvalds