Heroes 3 help

Fórumok

Keresgéltem a neten,de nemigazán találtam használható howto-t,hogyan tudnám a heroes 3at használni linux alatt.
Nekem egy oan verzióm van a Shadow of the Death ből ami bevan tömöritve,kitömöritem és mennie kéne...de gondolom linux alatt ezt buktam

kérem aki tudna "pár" szóban segiteni,hogy honnan tudnák szerezni heroes3-at(lehetőleg ezt a részt) és azt hogyan tudnám belőni,annak örülnék nagyon!

wint ezért nemakarok felrakni.

köszönöm

Hozzászólások

vagy bármi heroes 3 klón linuxra? ami megy simán,és eléggé hasonló.

szia

cedegaval megy simán

Celeron-M 1400Mhz, 768M, Debian SID, 2.6.17

Wine 0.9.8 simán elviszi.
Sőt, én wine alól installáltam fel, tehát még ehhez sem kell win.
De ha gondolod, szivesen segítek, ha "kapcsolat" alatt megadsz egy mailcímet.

bekapcsoltam a kapcsolat menüt srácok...köszi előre is

van heroes 3 linuxra, én azzal próbálkoznék :)

Hali! Nekem Wine-al csodásan ment, sőt az animációk is, ellentétben sok Bink féle animációkkal, Wine-al ez valamiért ment szépen...

Nekem megvan a linuxos valtozat.
Kb. 300 mb a Lokisoft csinalta meg linuxra

Nekem a Loki-féle verzió megvan, viszont az csak az alap, a Shadow of Death és egyéb kiegészítő nincs meg hozzá. Mindenesetre este otthronról felpakolom a cd-képet valahová, aztán privát üzenetben küldöm az url-t, a semminél ez is több.

(Egyébként 'nemigazán' -> nem igazán, 'oan' -> olyan, 'bevan' -> be van, 'kitömöritem' -> kitömörítem, 'tudnák' -> tudnék...)

Sanyarú az élet, a cd-m több karcot szedett össze, mint amit a hibajavítása kezelni tud (pályairányban 3mm, ahogy tanították, precízen megvan), viszont szétnéztem egy kicsit a neten, és úgy látszik, mégsem volt fölösleges az általánosban az orosz-tanítás, a www.linux.org.ru-ról nyílt egy link ide. A mellette lévő readme demónak mondja, de a demo a loki oldalán 17M, ez meg .tar.bz2-ben 180M, úgyhogy elképzelhető, hogy teljes... Ahogy leért, megnézem :).
Jelentem alássan, teljesnek néz ki! A '/usr/local'-ba kell kicsomagolni, aztán indítani a '/usr/local/Heroes3/heroes3'-mal lehet.