Rendszerinformatikus állást keres

Fórumok

OKJ 54 4641 03 Rendszerinformatikus végzetséggel állást keresek.
Amihez értek: linux szerver telepítés, konfigurálás és szerverfelügyelet.Samba, DHCP,SQUID, levelezőszerver,BIND, APACHE,FTP, MySQL. Elsősorban Debian rendszereken.
Alapszintű PHP ismeretekkel rendelkezem (egyszerűbb vendégkönyv, fórum, képfeltöltés). Grafikához nincs érzékem.
Minden megoldás érdekel !

Hozzászólások

hat igen nehez sors ez. en 5x ennyi tudassal sem talaltam meg allast :)

- tologass egeret
- a billentyűzetet csak mutatóujjal és 3 gomb/perc
- használj vindózt
- nézz bambán (ez neked nem lesz nehéz)
- ha lefagy a rendszer, kopogtasd a monitort
- minden második szavad: "vindóz"
- minden harmadik szavad: "offisz", "utluk" vagy "ekszcel"
- minden negyedik mondatod: "vírusos lett..."
- minden ötödik mondatod: "újra kell indítani" vagy "újra kell telepíteni"

Ha így teszel, talán még informatikai miniszter is lehetsz :D

Infós miniszter nem, mert megszűnt a poszt. Konkrétan a jelenleg ott dolgozók sem tudják, egy másik minisztériumba történő beolvasztás után vajon marad-e állásuk (legalább nagyobbik részüknek) vagy egy az egyben mennek az állás/munkakeresők levesébe.
A szomorú, hogy egy általam is ismert (és szerintem nagyon jó) szakember is éppen ebben a cipőben járogat be reggelenként az IM-be, majd onnan haza...

nem tudom hany eves vagy stb, de ritka hogy gimibol, egyetemrol kikerulve az ember egybol talal melot (hacsak nincs jo ismerettsegi kore, ami persze mindenkinek van es mindenki 5 perc alatt szerez millas melokat, de valamiert pont neked nem lesz sosem ilyen lehetoseged).
Amit erdemes megprobalni, hogy elmenni pl suliba rendszergazdanak... szerintem itt paran kezdtuk igy, aztan feljebb es feljebb... gimi, egyetem, etc

Amikor havat lapátoltam, azzal "dícsértek" meg: "Jobb ezt csinálni, mintha inkább betörnék valahová"...
Amikor tavaly nyáron filmforgatáson néhány napos statiszta állást kaptam, és éjszakai forgatásokon is részt vettem, akkor lehetett látni igazán, hogy mekkora a nyomor. Társadalmunk számkivetettjei (akik néhány esetben önmagukat száműzték) előjöttek a "sötétségből", hogy éhbérért, pia-bérért(lehet, hogy csak "tüzelőre", de amíg éget, fűti a kazánt, néhány "boldog" perccel tovább löki az embert) megragadjuk a felkínálkozó kevés alkalmat. Sokan élünk itt úgy, hogy nincs saját (vagy bérelt; úribérlet?) lakásunk, autónk, becsületünk... Amit meg most tanulok hétvégenként, az morálisan szép ügy is lehetne, de kenyérkeresetnek semmit sem fog érni puszta önmagában... Igaz, én nem vagyok informatikus, hanem csak "Mátrix-szakos" :)

Mar hogyne lenne az kerlek szepen?
Most gondold el szegeny ``i are openbeesde szupermen`` thuglife, hogy szamolna el azzal az elete vegen, ha pl egy gimiben vagy egyetemen lenne rendszergazda? Ezt te sem gondolod komolyan, ugye?
Es egyebkent sem erted... te... te... elvek nelkul elo! Es egyebkent is thuglife minimum 5x tobbet tud nalad, ha nem tobbet.

... :)

teny hogy thuglife az arcodra ra ferne egy kis q3 mint regen dehat ez van:)
ui.: egy tip ez a stilus nemigazan megnyeru ha esetleg vandorol erre olyan aki ilyen munkaerot keres