Telepítési forrás teljes letöltése

Fórumok

Letükröztem a teljes packman telepítési forrást http://packman.iu-bremen.de/suse/10.1/ azzal a szándékkal, hogy kiírom dvd-re és azt adom hozzá telepítési forrásnak a susén. Csak az a baj, hogy nem fogadja el telepítési forrásként a könyvtárat (a megadott útvonalon nincs...), pedig ugyanaz a tükör ami a http szerverükön van! Már annyiféleképpen próbáltam de mégsem jó. :( Ez olyan hasznos lenne mert ezt a dvd forrást másnak is odaadnám aki susét használ, de nincs internete. Segítsen valaki, mit csináljak?

Hozzászólások

yast út telepitéső forrás hozzáadás nem megy?

Tehát a yast "telepítési forrás hozzáadása", "helyi könyvtár" menüből próbáltam hozzáadni. Megmutatom a könyvtárat ahol a letöltött fájlok vannak, de azt írja ki hibaként, hogy "a megadott útvonalon telepítési forrás nem található". Próbáltam a howto alapján, ott is ugyanez van, hogy így csináljam - de nekem még sem megy. Nem keres a yast valami spec. fájlt? Olyasmire gondolok mint valami index fájl, bár mondom, az összes fájlt letükröztem a packmanról (ami a 10.1 updatehoz van).

Sajnos nem. Teljesen mindegy hogy az alap telepítési könyvtárat, vagy azon belül közvetlen adom meg neki az rpm-ek lelőhelyét (pl: i586), mindenhogy azta jelzést dobja vissza hogy a megadott helyen frissítés nem elérhető és ennél a hibaüzenetnél nincs "következő" gomb, csak "újra" vagy "mégse".

Az egészet kiírtam dvd-re. Próbáltam úgy is, telepítési helynek DVD-t adtam meg. Ugyanaz a hibaüzenetet kapom akkor is (telepítési forrás nem található). Nem értem, mit nem talál, vagy mit keres. Tényleg nem kell valami kiegészítő fájl vagy valami, amiben összesítve vannak a fájlok hogy mi hol található?