index.hu anomália vagy hack?

Sziasztok!

Vagy tök hülye vagyok, vagy valami furcsa dolog történt. De ez http://index.hu/sport/foci/2006/vb/magyarok/meccs/?main&gameid=hun:ksa:…
akkor is igen érdekes.

Részlet: "Jó napot, Bede Márton vagyok, az Ön személyes kommentátora a magyar csapat első mérkőzésén a 2006-os németországi világbajnokságon. A nürnbergi Franken stadionban a csapatok már túl vannak a himnuszokon és a pénzfeldobáson is."

"Végre vége. Ez nagyon kevés lesz a spanyolok és az ukránok ellen, legalább az egyiküket muszáj lesz megverni, ha tovább akarunk jutni a csoportból."

igazából tanácstalan vagyok a dologgal kapcsolatban :(

O

Hozzászólások

Hmm... Inkább valami poénnak tűnik... Csak nagyon gyenge, ezért félrevezető...
--------------------
Powered by Ubuntu 6.06

azt hiszik, vicces, de valojaban nagyon szar.
raadasul tele van helyesirasi hibaval.

t

Érdekes, közvetlenül a "jó napot, Bede..." fölötti blokk senkinek sem tűnt fel. Igen, arra gondolok, amikor Magyarország Himnusza címszóval egy Tankcsapda-dalszöveg részletét írja be...
Én szeretem a jó öreg Csapdát, ezzel nincs is gond, de a Himnusz egy pöttyet más, az ilyesmire némiképp háklis vagyok, tehát:
"A cikk írójának az édesanyja:
(Itt egy nullára lestrapált, egyfogú, talpig retkes, útszéli prostituált képe látható)",
de igény esetén szívesen megtaníthatom a cikk íróját a Himnuszra, az összes versszakra kiterjedően is.
(Csak tipp, de stílus alapján tótawét sejtem a dolog mögött, ő útálja ennyire a magyarokat, hogy ahol csak lehet, fikázzon minket.)

Biztos Farkasházi "Taddy" Tivadar próbálkozik egy kis humorral...

Ez egy "poén". Tegnap egy másik cikkben azt fejtegették, hogy miként jutottunk túl a jugókon 98ban. Vagy valami hasonló, nem olvastam végig. Szerintem ez van amikor sok ember mondja, hogy viccesen írsz, elhiszed.

--------------
Sok ember hord Superman-pizsamát. Superman Chuck Norris-pizsamát hord.