Elűnt a root partíció, de van ő és ű...

Elűnt a root partíció, de van ő és ű...Na, kezdek belejönni a nemsemmittevésbe. Alakulnak az amőbák, bár most éppen segfaultol a kiírás. Pedig semmi kedvem dolgozi, inkább kocsikáznék. Nehéz egy vadiúj Corsa-nak ellenálni, főleg, hogy a sajátom. :)

Na, kezdek belejönni a nemsemmittevésbe. Alakulnak az amőbák, bár most éppen segfaultol a kiírás. Pedig semmi kedvem dolgozi, inkább kocsikáznék. Nehéz egy vadiúj Corsa-nak ellenálni, főleg, hogy a sajátom. :)

Tegnap izgalmas volt, bootolás után nem volt /dev/hde2, de még csak /dev/hde sem. Először megijedtem, hogy bekrepált a wincs, de kiderült, hogy csak a devfsd nem indult. Mert az alsa elkonfigurált valamit. Így jár az, aki sid-et használ :)

Aztán meg squadron leader lettem, de a szupernova robbanásnál kipurcantam. De végülis mindegy, mert vége a játéknak. Kár. Pedig még irtottam volna a shivan fighter-eket :)

És végre tudok ő-t és ű-t írni. Basszus. Ha otilde meg ucircumflex van az xmodmap fájlban, akkor terminálablakban működik, és a latex is megeszi. Viszont a portal.mora-s, meg a hup.hu-s hozzászólásaimban ? van. Most kipróbáltam [ou]doubleacute-val, és most megjelennek rendesen. Csak terminálablakban nem. Ott semmi sem jelenik meg. Pfff...

ui. mért nem tudok

-vel új bekezdést csinálni?