ogg

 ( develru | 2005. augusztus 29., hétfő - 20:12 )

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Ogg Vorbis hangfájlokat szeretnék úgy lejátszani (pl. XMMS-el), hogy tudjam használni az Equqlaizert, jelenleg ugyanis így nem működik. Ha valaki tud valami megoldást azt megköszönném!

Nezd meg itt: [url]http://bugs.xmms.org/show_bug.cgi?id=149[/url]

Hasznalj masik zene lejatszot... sajnos XMMSsel nem fog menni, amennyire en tudom.
Ajanlanam a Beep Media Playert... en is erre valtottam XMMS-rol... amivel me'g tobbet tud, az az internetes radioknal az info kiirasa (szam cime, stb) - ezen tulajdonsagat mostanaban igencsak dijazom :)

[quote:2cb16c8b60="kos"]Hasznalj masik zene lejatszot... sajnos XMMSsel nem fog menni, amennyire en tudom.
Ajanlanam a Beep Media Playert... en is erre valtottam XMMS-rol... amivel me'g tobbet tud, az az internetes radioknal az info kiirasa (szam cime, stb) - ezen tulajdonsagat mostanaban igencsak dijazom :)[/quote:2cb16c8b60]

nalad nem tekeri a procit, mint egy orult, szamvaltaskor? engem marhara idegesit ezen tulajdonsaga, pedig az xmms-bol mar kezd elegem lenni. a legfrissebb gentoo-s valtozat van.

Köszönöm a válszokat! BMP-el működik, az, hogy mennyire fog beválni még nem tudom. Le fogom tesztelni!

[quote:8282e9fade="kos"]Ajanlanam a Beep Media Playert... en is erre valtottam XMMS-rol... amivel me'g tobbet tud, az az internetes radioknal az info kiirasa (szam cime, stb) - ezen tulajdonsagat mostanaban igencsak dijazom :)[/quote:8282e9fade]

Ezt tudja az XMMS is, csak el van dugva a beállítás. Az mp3 inputnál a stream fülnél kell keresni, ha jól emlékszem.

üdv,