Konvolúciós Neurális Hálózat 2. rész

A blogomon folytatom a Konvolúciós Neurális Hálózat tárgyalását. Az előző részben megnéztük, a Konvolúciós Neurális Hálózat (KNN) legjellemzőbb rétegét a Konvolúciós réteget. A mai részben megismerkedünk a Szűrő fogalmával, a Összevonó réteggel, a lapítással és a Lépésközzel. Részletek.

PDF, EPUB és egy szebben formázott HTML verzió szintén elérhető itt.

Hozzászólások

Köszi, élvezettel olvasom, mivel eddig ezzel a témával nem foglalkoztam.

Szep a html kimenet. Ezeket a firka-abrakat mivel csinaltad?

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Az ipadon megtartom a concepts eredetiket. Ha módosítani kell akkor azt változtatom és csinálok róla egy új exportot az ipadon. 

A szöveget a μr² editor  szerkesztőben írom (amit én is fejlesztek) Markdownban, mivel ez egy online szerkesztő, működik ipadon is. Itt a kép beágyazásával egy időben fel is lehet tölteni a képet ha regisztrált felhasználó vagy. Általában amíg nincs kész a szöveg ide szoktam feltöltögetni a képeket, mert gyors a frissítés: Csak készítek egy új változatott a conceptsel az ipadon és megnyitom a szerkesztőből szintén az ipadon. Amikor készen vagyok a végleges képeket fel szoktam tölteni a Wordpress.com mediatárjába, a szöveget pedig exportálom a szerkesztőből. Nem feltétlen lenne szükséges a képek feltöltése, de őszintén megmondom a Wordpress.com gyorsabb mint az én kis demo szerverem.

kösz! végre valami szakmai. jöhet még a témában további írás!