Android 10 - MIUI 12.0.2 fizikai "home" nyomógomb mappelése

Fórumok

Piszkosul idegesít a G. (Chrome?) folyamatos indulása, miközben csak véletlenül nyomom meg a fizikai nyomógombot a mobil bal oldalán. Nekem nagyon rossz helyen van. (Mi-9) Szeretném kikapcsolni, ezt a "frankó kisegítést". Viszont a G. Segéd (Assistant) minden létező helyén kikapcsolva az indulás, vezérlés..., de a nyomógombra működik. - Mivel a telefon másik oldalán a nyomógombokat folyamatosan használom ezért, a fizikai gombok közül csak ezt az egyet szeretném deaktiválni.

Ez alapján próbáltam megtalálni a megoldást, de sajnos ezen nem segített:  https://www.guidingtech.com/remove-google-assistant-home-button/

Nézegettem a "Mapper" appokat is, de ha csak ezúton lehet megoldani, akkor viszont jó lenne tudni, melyik az amelyiket "fel szabad engedni" a telefonra, és még kifogástalanul működik is ezen egy funkció deaktiválását illetően. - Nem tudom kinek idegesítő még ez a fix beépített szolgáltatás, - lehet csak nekem nem jön jól, - de én a jobb oldali gombokról screen-elek és akkor ez az "átok home"-gomb mindig valahogyan a másik ujjam alá kerül. Tudna valaki segíteni ebben?