messenger lite hívás kapcsolat nem jön létre

Fórumok

Nekem nincs se messengerem se annak lite verziója, de még csak fb profilom sem, viszont egy itt élő lengyel barátomnak van, és kicsit régi a telefonja, kevés a tárhelye, ezért lecseréltem a nagy méretű messengert a messenger lite-ra.

Innentől kezdve egy bizonyos ismerősével egyszerűen nem tud a messenger (lite)-t segítségével beszélni. Azonnal megszakad a kapcsolat. Más lengyel vagy magyar ismerősével nincs ez gond. Hol a hiba? Akkor is megszakad, ha az a bizonyos ismerőse hívja. Csak üzenet érkezik, hogy a hívás nem jött létre.

Ha az a távoli illető a laptopjáról visszahívást kezdeményez, akkor minden rendben. Arra gondoltam hogy esetleg tiltólistás lett véletlenül. De az globális nemde? (értem úgy, hogyha a telefonon letiltom, akkor számítógépről sem tudom elérni.) vagy kimondottan csak azon a telefonkészülék lévő messenger kontakt listájában van a letiltás?

Nem értem. Ezért is szögeztem le az elején hogy nekem nincsenek ilyen gondjaim. Én Vibert használok. Feltettem a haveromnak is, de kérdés hogy a lengyel ismerőse erre képes-e? De a kérdés továbbra is az, hogy miért nincs kapcsolat? Hol lehet a hiba?