Már megint úgy csinál a BSA, mintha valami hasznos szervezet lenne

 ( dejo | 2017. október 9., hétfő - 14:57 )

A BSA szerintem ezzel akarja bizonygatni, hogy rá milyen nagy szükség van.

Írnak egy levelet, amelyben óriási biztonsági kockázatokat sorolnak fel amennyiben nem licencelt szoftvereket használunk, majd arra kérnek, hogy a mellékelt nyilatkozatot kitöltve cégszerűen aláírva, beszkennelve, e-mailben küldjük vissza.

A nyilatkozat:
"NYILATKOZAT LEGÁLIS SZOFTVERHASZNÁLATRÓL

Kizárólag megfelelően licencelt szoftvert használunk és tiszteletben tartjuk a szerzői jogokat."

Név, cégnév, stb.

Ilyen erővel időnként az ügyészség is küldhetne leveleket, melyben nyilatkozni kellene, hogy nem szoktam betöréses lopást elkövetni, bankot rabolni, gyilkolni, markecolni, stb. vagy kiflit lopni a TESCO-ból mint Selmeczi Gabriella!

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Ne foglalkozz vele. A BSA nem hatóság, nem tehetnek ellened semmit, max. "szakértőként" lehetnek jelen, ha egy igazi hatóság világítja át a céget.

Az a szomorú, hogy 20 éve is itt tartottak:( Még emlékszem, mikor Anyu - akkor még élt - mesélte, mikor a szokásos kétnaponkénti hazatelefonálásom volt az egyetemvárosból, egy fülkéből, hogy milyen levelet kapott, és most ez micsoda.

> Ilyen erővel időnként az ügyészség is küldhetne leveleket, melyben nyilatkozni kellene, hogy nem szoktam betöréses lopást elkövetni, bankot rabolni, gyilkolni, markecolni, stb. vagy kiflit lopni a TESCO-ból mint Selmeczi Gabriella!

De gondolj már bele, ha ezerből csak egy olyan hülye van, aki írásban vállalja, hogy lopta a cuccot, már megérte az egész! :D