M. Gábor győri lakos

trey jól vagy?

Éjjel 23 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy egy győri lakásból furcsa, erős kábítószergyanús illat terjeng. A rendőrök kutyával mentek a helyszínre, ahol M. Gábor 35 éves helyi lakos nyitott ajtót.
A férfi elismerte, hogy a lakásában marihuánás cigarettát szívott, amire a rendőrök a kábítószer-kereső kutyával átkutatták a helyiségeket, és egy nejlonzacskóból meg egy kaspóból összesen 546,6 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le.
A 35 éves férfit elfogták, a Győri Rendőrkapitányságra előállították, és kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként kihallgatták. Elismerte a bűncselekmény elkövetését.
https://444.hu/2017/05/31/otthon-szivott-felnyomtak-jottek-a-rendorok-k…

Hozzászólások

gondolom a 120k+ lakosból nem csak ő M. Gábor.

Nem tudok róla, hogy Trey tupirozná a korát :) (az egy másik tag volt akit a "közel a negyvenhez" jelzős szerkezettel ki lehetett borítani).

500 gr fű az dealer mennyiség, nem hinném hogy treynek szüksége lenne ilyen illegális bevételi forrásokra :)

--
arch,debian,retropie,osmc,android,windows

:D

Micsoda kalandok! De szeretnék újra 35 lenni! :)

--
trey @ gépház

Mit érdemel az a kedves szomszéd, aki a fűszag miatt kihívja a rendőröket?

Nem hiszem, hogy hihetetlen lenne.

Asszonnyal sétáltunk a Temzeparton. Elmentünk egy csoport fiatal mellett. Ő megjegyezte, hogy milyen büdösek. Mondtam, igen, bizonyára nemrég még a füves cigit adogatták körbe. Ő meg csodálkozott, hogy ilyen a fű szaga? Arra tippelt, hogy szarszag. Kutyáé, emberé, akármi.

Szerintem senki sem úgy született, hogy tudta, milyen szaga van a fűnek. Valamikor egyszer érezte, és vagy elmondták neki, vagy kikövetkeztette magától ügyesen. És lehet, hogy valaki még sosem érzete, vagy ha érezte, nem tudta, hogy az fűszag.

Én se tudom, milyen a fűszag. Tudod, ha valaki megválogatja a barátait, és nincs köztük drogos, akkor nemigen találkozik fűszaggal. Ez nem annyira elterjedt, mint például a kocsisbor vagy a kétdekás kisbolti tömény. Mivel illegális, ezért kulturált publikus helyen (szórakozóhelyek) sem nagyon találkozni fűvel.
--
Blog | @hron84

"nincs köztük drogos"

Jaja, amúgy az is köztudott, hogyha akár csak fű szagot érzel, már attól is függővé válsz, aztán jöhetnek a vénás drogok. LoL

A legtöbb füves nem "drogos", csupán olyan arcok, akik szeretnek leülni egy cigivel a Duna partra és lazulni. A "füvesek" nem bontják le a villamosmegállót, nem hugyoznak / szarnak a villamoson, nem bicskáznak meg az aluljáróban....
-------------------------
Dropbox refer - mert kell a hely: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @ présház

Valamit bizonyára félreértesz. Senki sem kriminalizálta itt a füveseket. De engedtessék már meg nekem, hogy ne kelljen kötelezően tudnom, hogy az a szarszag (=bagófüst minden formája), most fűtől, mezítlábas Munkástól, előkelő Marlboro-tól vagy manapság divatos szívható lézerkardtól (elektromos mocsok) jön...

Senki sem játszik itt álszentet, de ezeket 100 méteres körben kerülöm, mert herótom van a szagtól.

Cserébe lehet, hogy 20+ különböző sört felismerek az orrommal. Más helyen, más környezetben mozgunk.

--
trey @ gépház

Bár tudom, hogy csak viccnek szántad, de a (régi) Technokol sokkalta károsabb, mint a fű.
A sör-bor meg ugyan olyan drog, mint a többi, csak nincs olyan szinten kriminalizálva. Persze lehet mondani, hogy egy kortytól semmi baja az embernek, ez többnyire így is van, de a köznyelvben drogokként emlegetett szerek bizonyos hígításban ugyan úgy-, illetve ugyan annyira nem bódítóak. Meg íz-élvezeti szerepük nincs, sőt.

És egy kis ízlések és pofonok: Mint ahogy írtad, hogy már illatáról meg tudsz különböztetni több féle sört is. Én is többnyire, de jellemzően az én orrnak nem túl kedvezők ezek az illatok - mondhatnám azt is, hogy a legtöbbjük büdös ;). Mind amellett, hogy szeretem a sör ízét :D. Írtad, hogy minden cigi füst szarszagú, na nekem pl. vannak kifejezetten kellemes, aromás illatok ezek között a füstök közt, de már az el nem füstölt dohányok közt is.

Írom ezt úgy, hogy régóta nem iszom semmilyen alkoholt és a cigit is letettem majd húsz éve :).

ui:
A füves cigi meg - régi emlékeim szerint - elkúrta a sör ízét, így 1-2 slukk után örök kizárásra került. (:{F

A Technokolból a 80-as évek végén, 90-es évek elején kivonták azt az oldószert, ami miatt lehetett vele szipuzni. Ma már hiába próbálkoznál vele.

A sör szaga és a bagófüst sajnos tök más eset. Ha én sört iszok tőled 2-3 méterre, abból te semmit sem érzel, nem lesz egy idő után egészségkárosodásod. Ugyanezt a bagóról nem lehet elmondani. Ez a nagy baj vele.

--
trey @ gépház

A Technokolból a Toluol nevű oldószert váltották ki - azért írtam, hogy "régi".

/ Csak mellékes "érdekesség"; apám cipész, majd negyven évig szívta be munkatársaival együtt eme nemes elegyet, mire kivonták. Sokszor mesélte, hogy éppen mennyi kupával loptak tőlük a "szipusok". Az általuk használt PálmaTex és, vagy Pálmafix is tartalmazta a szert. 3-5 kg-s dobozokból használták fel. Egyszer beleszagoltam egy ilyen dobozba, majdnem seggre ültem :S /

A második bekezdésed teljes mértékben áll, én sem szeretek - még dohányos koromban sem szerettem - bagófüstben pácolódni. És látom, hogy ez mennyire nem érdekli a legtöbb dohányzót, sajnos az emberi bunkóság végtelen.

Van akirol tudom, hogy fuvezett. De mindenkinek sikerult felreerteni a "drogos" kifejezest: pontosan tudom, milyenek a kocafuvesek, itt arra probaltam utalni, hogy a legtobb baratom/ismerosom van annyira intelligens, hogy nem kozvetlenul elottem gyujt ra, vagy nem egy fuves cigi utan jon el sorozni, tehat eselyem sincs arra, hogy tudjam, milyen a fuszag. Akin folyamatosan erzodik, az bizony valoszinuleg rendszeres hasznalo, nem "alkalomadtan, egy szippantas" kategoria.
--
Blog | @hron84

Lehet simán csak "Marihuánás Gábor" :)

--
robyboy

Itt minálunk nyilvánosan füstölik az utcán. A police leszarja, elmehetsz mellettük. Fél kiló teafű... Biztos stresszes a csávó.
Ezektől függetlenül rühellem.
Egyszer szüretkor bográcsoztunk, aztán jól be voltunk rúgva már, találtuni igazi vadkendert a bozótosban. Letéptük, rá a tűzre, szállt a fehér füst. Mi már amúgy is vigyorogtunk a sok piától, az öreg 85 éves Laci bá hirtelen elkezdte fogdosni a tisztelendőné asszonyt. Feloldja a gátlásokat :-) Úgyhogy csak van benne valami.

Kért tőle.. Nem kapott.. Slukkot se.. Feljelentette.. Teljesen érthető..
--
God bless you, Captain Hindsight..