HUAWEI E5577 eszközhöz milyen routert?

Adott egy hely, ahol csak mobilinternet lehetséges. A SIM kártya a szolgáltató által biztosított és USB portra csatlakoztatható HUAWEI E5577 típsú eszközben van.
Milyen router-t érdemes venni, ami együttműködik a fentivel? Vagy inkább egy olyat, amibe közvetlenül lehet behelyezni a SIM kártyát?
Minden javaslatot, ötletet szívesen fogadok.

Hozzászólások

Huawei helyett van olyan ami sim kartyas, de egyben wifi router is. Akár akksis is van. Kicsimban ilyen adja a netet.

elnezest, de nem lehet hogy a fent emlitett eszkoz mar onmagaban is egy wifi router?, usb-rol a tapot kapja de van akkuja is, meg kis kijelzoje is ha jol latom es tud wifit is
meg azt is el tudom kepzelni h usb-n is tud netet osztani de routerkent mukodik es maga csatlakozik

konkrét típust nem tudok javasolni, de ha napi 4 óránál többet lesz bekapcsolva akkor mindenképpen olyan eszközt vegyél amiben SIM foglalat van. Használtunk régebben néhány telephelyen ilyen USB-s stickeket és az a tapasztalat, hogy néhány óra folyamatos használat után mindegyik túlmelegszik és eldobálja a kapcsolatot (nem folyamatos üzemre vannak tervezve).
Bocs, ahogy felettem is írják ez már ömagában egy MiFi eszköz, szóval ha csak wifi kell akkor használd ahogy van.

Bocs, pontosítok.
Valóban önmagában egy wifi eszköz, de csak és kizárólag az internet irányába biztosít kapcsolatot, tehát belső hálózat nem állítható be rajta. Ebből következik, hogy az erre csatlakoztatott eszközök nem látják egymást, tehát pl. nyomtatni sem lehet belső hálózaton.

Fentiek fényében egyértelműsítem a kérdést.
Milyen 4G képes router-t érdemes venni, amiben SIM foglalat van?