hp 2600n csíkos nyomat

Fórumok

Ilyet produkál: http://i.imgur.com/SDAcCRP.jpg

Már elég régi 10 év körüli, de csak keveset volt vele nyomtatva. Igazából a "ETB unit" továbbító szalag kenődik össze festékkel, és arról kerül rá a papírra. Hiába tisztogatom le, ahogy visszacsukom a fedelet rögtön masszívan összekeni a szalagot. Menüből tisztító funkció, kalibráció semmi hatással nincs.

Mit lehet tenni?

Hozzászólások

Helló

Cserélj festék kazettát, ha jól látom a kék színed van oda,
nekünk a feketénél voltak hasonló hosszanti csíkok , csepelen van egy cégahol utángyártott toner 6000Ft volt. kb fél éve, azóta a miék szépen nyomtat.(leszámítva azt,h. ki kéne pucolni mert a piros szín fele eltolódott a képleképzés), de f-fben jól nyomtat.

ps.: mindig óbégat, h. rendeljek cián kazettát ez valami újfajta merénylő/t-errorista lehet :D

üdv

Balooo
------------------------

Nincs a világon se jó, se rossz. A gondolkodás teszi azzá... (W. Shakespeare)

IMHO rossz a blade (lehúzókés) a tonerben. Cseréld ki a tonert.

Hja toner darabja 30000 Ft. Kell belőle 4, már 120 ezernél vagyok. Király! Azt a színesek még tele vannak, fekete félig.
Utángyártott csak feketében van Csepelen.
Inkább megéri venni egy új fekete-fehér nyomtatót! Most azért nem lehet feketében sem nyomtatni, mert az egyébként tele lévő színes tonerek telefossák a papírt csíkokkal. Gratulálok a HP-nek!

Én a 2605dn-mel vagyok így; jelenleg a második toner készlet van kifogyóban, kb 50 oldallal korábban jutott eszébe a csíkozás.

A kétoldalas nyomtatás miatt "sajnálom" kidobni.

Van még egy furcsasága: kétoldalas nyomtatás esetén, ha három oldalas a dokis, akkor elakad a nyomtatási folyamat :-(

Happy End!

Eddig porosodott a sarokban, és mivel éppen lomtalanítás van arra gondoltam kivágom a francba. De gondoltam teszek még egy kísérletet toner beszerzés ügyben. Találtam egy szlovák boltot: abctoner.hu. 26.700 Ft volt a komplett toner garnitúra (4 db) szállítással, utánvéttel. Ezek új(!) tonerek, nem utántöltöttek. 1 nap alatt ideért a rendelés. Régieket kiszed, nyomtató kipucol, újak betesz. Kalibrál. Nyomtat, műxik :-) Kaptam még egy pendrive-ot is ajándékba.
Nah, jobban nem is végződhetett volna a dolog. Remélem tartós is lesz, ha csak fele addig húzza, mint a gyári, az már szuper lenne!
Még a régi tonereket kéne lepasszolni valahova.