Julian Assanget drónnal akarta likvidálni Clintonné

Hillary Clinton considered drone attack on Julian Assange

https://www.rt.com/usa/361459-secretary-clinton-drone-assange/

Hozzászólások

Minden csatorna valakié. Ezzel az erővel ne használjunk PC-t sem, mert az NSA trójai kémcsatornája, tömeges adatgyűjtés eszköze.
A konteókra nem vagyok vevő.

Az RT különben elérhető csatorna az Egyesült Államokban is, szemben például az Al Jazeera-val ami egy ideje nem érhető el Amerikában. RT-n olyan amerikai hírességeknek van műsora mint például Larry King.

Nem, de azért kérdőjeleket kitenni mert az adott hírcsatorna orosz az bizony rasszizmus. És még csak igazad sincs, mert az RT semmivel sem kevésbé hiteles média mint a CNN, Fox News, BBC vagy a többi nagy hírcsatorna.
Természetesen mindegyiknek van valamilyen tulajdonosa, politikai preferenciája. A CNN például Demokrata-barát, a Fox news Republikánus szemléletű.

Van itt egy hír a hup-on sem ismeretlen Assangeról, amire a reakció egy zs-kategóriás konteó blog meg, hogy az RT orosz. Hát ez valóban szomorú.

Nekem be se jon ez a .info oldal amit linkeltek.

Nem csodálkoznék rajta...
Szakértők biztosan elemzik, hogy Hillary mondhatta-e ezt: "guy", "just drone" (érdekes, hogy ilyen rövid a ledrónozás szó angolul)

Russia Today, mint hiteles hírforrás. Pont mint a kurucinfo. Vagy mint a 888ponthu. Hagyjuk már...

Jó hogy nem már svéd lánykának öltöztetett bérgyilkost küldtek rá :D

Szerintem nem akartam semmit betiltani. Nem is a fő témára reagáltam, hanem már a sokadik "Amerikában meg verik a négereket" kommentre. Két negatív dologból nem lesz pozitív. Miért kell egyből beskatulyázni azt aki adott esetben mást gondol ? Ma már én se posztolnék ide ilyesmit, mert rájöttem, hogy értelmetlen és felesleges, sőt nem jó. Ráadásul rengeteg jobb hely van erre. Én egy konkrét elég rosszul sikerült szöveget osztottam meg. Nem komoly vádakat választások előtt. De lehet erről is itt is szavazni, hogy hiányzik-e ide ez.

"Amerikában meg verik a négereket"
Amerikában ölik a négereket, méghozzá rendőrök.
Erről a jelenlegi, és a korábbi kormányzatok nem tehetnek. Igaz ellene sem tettek sokat.

A sajtószabadság ugyanakkor csak addig fontos Amerikának még az nem sérti az érdekeit, és csak akkor támogatja ha szolgálja az érdekeit. Egyébként jelen esetben még brutálisabb módszerekkel lábbal tiporja a sajtószabadságot Amerika. Pont úgy mint az általa autoriternek beállított konkurens nagyhatalmak. Oroszország nyilván szintén nem makulátlan. Az szvsz cseppet sem probléma ha egymás tyúkszemére lépnek és kiderülnek az ilyen ügyek.

> Én linkeltem egy hírt Assangeról egy mainstream hírportálról. Ezzel próbált "szembe állítani" egy zs-kategóriás kontetó.info blogot az első hozzászóló.

Tévedés!

Ha nem lennél rasszista, gyűlölködő, antiszemita, homofób, kirekesztő, náci, előítéletes (<-- ez a bélyeg a megfelelő) és elolvastad volna az írást akkor értenéd, hogy Assange kiknek a segítségével és hogyan jutott oda hol most van. Vagyis amit tesz azt a segítők érdekében (is) és komoly támogatásával teszi. Tehát nem kell készpénznek venni mindent amit Assange mond mert lehet, hogy a félrevezetésnek / hangulatkeltésnek / színjátéknak része.

Ha 12 évnyi hupogásod alatt megismerkedtél volna az irc fogalmával, akár ismerhetnéd is Assanget. Ha tudnád mi az a wiki és fel tudnál állítani és tudnál működtetni ilyen szervereket akkor értenéd, hogy az úgynevezett közösségi média korában mi mindent lehet elérni ezekkel az eszközökkel. Ha legalább elolvastad volna a wikileaks ügyeit, tudnád hogyan, kitől és miért jutottak el az információk Assangehoz. Chelsea Manning Irakban unatkozó MI analystesként persze hasonlóan túl sok aktához fért hozzá mint Snowden.

Még gimisként segítettem egy los alamosi kutatónak Linux kernel fordításánál. Közben kellemesen elbeszélgettünk. Számomra érthető a mai információs társadalom világa, ezért nem kell konteókhoz fordulnom, hogy magyarázatot találja az új világ új jelenségeire.

> Ha 12 évnyi hupogásod alatt megismerkedtél volna az irc fogalmával, akár ismerhetnéd is Assanget.

Én sokkal régebbről ismerem még BBS üzenőfalon beszélgettünk... :D

> Ha tudnád mi az a wiki és fel tudnál állítani és tudnál működtetni ilyen szervereket akkor értenéd, hogy az úgynevezett közösségi média korában mi mindent lehet elérni ezekkel az eszközökkel.

Komolyan azt hiszed, hogy "a szerverek üzemeltetése" a lényeg az egészben?

> Ha legalább elolvastad volna a wikileaks ügyeit, tudnád hogyan, kitől és miért jutottak el az információk Assangehoz. Chelsea Manning Irakban unatkozó MI analystesként persze hasonlóan túl sok aktához fért hozzá mint Snowden.

Az írásban múltbéli és nyilvános eseményekre / történésekre hivatkozik az író. Így az állításokat egyszerű ellenőrizni.

Pont az a lényege az írásnak, hogy manapság _semmilyen_ információ nem megbízható főleg ami a "nagy" információ továbbítók (média) felől érkezik, mert ezeket manipulálják bizonyos érdekek szerint. Ha több független forrás által is megerősíthető az információ akkor talán igaz lehet. Olvasd el az írást.

> Még gimisként segítettem egy los alamosi kutatónak Linux kernel fordításánál. Közben kellemesen elbeszélgettünk.

Nem értem, hogy jön ez a témához? Én meg hegyet másztam és szép volt a kilátás...

> Számomra érthető a mai információs társadalom világa,

Ez látszik is amikor olvasás (tájékozódás) nélkül véleményt alkotsz.

> ezért nem kell konteókhoz fordulnom, hogy magyarázatot találja az új világ új jelenségeire.

Persze megadják neked a "magyarázatot" mindenre! A többi meg csak "konteó"...

A Linux kernelt pedig nyilván egy titkos társaság írta a Róccsildok finanszírozásával. Na ne gondolja már senki komolyan, hogy egy finn egyetemista csak úgy magától ír egy unix rendszert ami lenyomja nagy világcégek drága kereskedelmi unixait. Nyilván Róccsild trójai van minden Linux kernelben elrejtve, ami most már ott ketyeg milliárdnyi Android mobilban is az adatainkat kezelő szerverek mellett. De a Google is okkal választotta a Linux kernelt. Már a G betűjük miatt is gyanúsak, régi szabadkőműves szimbólum.
Na ezt a konteós világot képviseled, ezt a konteós logikát követi a linkelt írásod.

Chelsea/Bradley Manning ügye többek között a bírósági jegyzőkönyvekből is ismerhető.
Az ügy hiteles, számomra a saját tapasztalataim alapján is reális szituáció.
De te nyilván nagyon megvilágosodtál a hegymászásaid során, ezért látod ennyire világosan, hogy a sátán földi helytartója a Róccsild család felelős minden gonoszságért a világban.

> A Linux kernelt pedig nyilván egy titkos társaság írta a Róccsildok finanszírozásával. Na ne gondolja már senki komolyan, hogy egy finn egyetemista csak úgy magától ír egy unix rendszert ami lenyomja nagy világcégek drága kereskedelmi unixait.

Nem értem miért keversz ide megint valamit aminek semmi köze a témához. Beszéljünk a hüvelygombáról?

> Nyilván Róccsild trójai van minden Linux kernelben elrejtve, ami most már ott ketyeg milliárdnyi Android mobilban is az adatainkat kezelő szerverek mellett. De a Google is okkal választotta a Linux kernelt. Már a G betűjük miatt is gyanúsak, régi szabadkőműves szimbólum.

A lehallgatás és kémkedés egy külön történet. Nem kell messzire menni, itt a hup-on is volt róla cikk, hogy "véletlenül" a gyengébb algoritmust ajánlották a könnyebb visszafejthetőség érdekében vagy "véletlenül" egy programhiba miatt került hátsó ajtó a rendszerbe, stb. Mindeközben kiderült, hogy pl. még merkel asszonyt is lehallgatták de nem lett baj belőle :)

> Na ezt a konteós világot képviseled, ezt a konteós logikát követi a linkelt írásod.

Ha szándékosan nem veszel tudomást a történésekről attól még a történések nem lesznek meg nem történtek, legfeljebb csak a fejedben.

> Chelsea/Bradley Manning ügye többek között a bírósági jegyzőkönyvekből is ismerhető. Az ügy hiteles, számomra a saját tapasztalataim alapján is reális szituáció.

Senki nem vitatta ennek az ügynek a hitelességét. A kiszivárogtatás lehetséges _indítéka_ az ami árnyalja a történéseket.

(1) A kiszivárogtató egy identitászavaros beteg (transznemű) ember aki így állt bosszút a körülötte lévő és őt "meg nem értő" világon.

(2) Ha zavargásokra/felforgatásra van szükség bizonyos országokban (arab tavasz) akkor kell egy indok ami alapján fel lehet bújtani az ország lakosságát. Így feltünés mentesen (melyik ország akarna magának rosszat?) lett elég indok. (Aztán most látjuk napjainkban hol tart a művelet ha Európára nézünk)

> De te nyilván nagyon megvilágosodtál a hegymászásaid során, ezért látod ennyire világosan,

Lehet ostoba módon engem köpködni (ignorálom) de az semmit nem változtat a megtörtént eseményeken.

> hogy a sátán földi helytartója a Róccsild család felelős minden gonoszságért a világban.

Az biztos, hogy nagyon sok rossz dologhoz van közük.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26322537

Természetesen ezt saját jól fel fogott érdekében soha nem fogja lenyilatkozni Manning. Okkal feltételezhető, hogy ez az egész egy dörzsölt ügyvéd fejéből pattant ki, aki segítette Manninget és ügyvédjét. Ha valakit 35 év börtönre ítélnek, majd egy rakat hazafias idióta közé raknak be, akiknek a többsége felettesnek való bemosás, esetleg megölése, illetve gyerekekkel való erőszakos nemi közösülésért ül, nos annak eléggé rosszak a túlélési esélyei. Ilyen helyzetben valóban a legjobb húzás az, ha nőnek vallja magát.

Egyébként ilyen példátlan mértékű büntetés USA mellett még Észak-Koreában fordulhatna elő.

Most úgy jártam mint az egyszeri ügyész, aki a bíróságon egy üveg jófajta whisky felmutatásával próbál nyomatékot szerezni a szavainak, miközben a vádlott alkoholizmusát ecseteli. A vádlott viszont váratlanul felpattan, kikapja az ügyész kezéből a whiskys üveget és legurítja az egészet a torkán. :)

Kár volt megtartaniuk azt a bizarr partyt a Rothschildoknak máig felemlegetik, Kubrick filmjével is ráerősített a legendákká duzzadó anekdotákra. (Ennyi volt a mai etetés:)

Itt kontkrétan sajtószabadság ürügye mögé bújva az Assange és Snowden félék államtitkokat szivárogtatnak, aminek egy kormány sem örül. Saját állampolgárként hazaárulás, idegenként kémkedés, egyikért sem ritka a halálbüntetés. Az aktuális amerikai elnök helyében már rég küldtem volna az esernyős embert.

Már megint keverni próbálod a szart a fossal. :)
Assange és Snowden két teljesen külön eset. Assange azon túl, hogy bsd arc volt, szabadúszó internetes újságíró. A munkáját végezve leplezte le például az amerikai hadsereg gyilkos akcióit. Például amikor röhögve lőttek halomra Irakban dolgozó újságírókat.
Snowden az NSA alkalmazottja volt. Az sok értelmetlen titkosszolgálatokat érintő reform után sikerült megoldani, hogy egy olyan alacsony rangban dolgozó munkatárs mint Snowden gyakorlatilag minden NSA titkos dossziéhoz hozzáférjen. Sőt problémamentesen le is tudja másolni azokat. Snowden természetesen törvényt sértett.
Assange viszont csak egy munkáját végző újságíró, akit 4 éve üldöz méghozzá gyilkos szándékkal az Imperium Americanum.

A közvélemény számára érdemileg új információt egyikük se hozott nyilvánosságra. Akinek újdonság volt, hogy a háborúkat nem szentek vívják, hanem bizony vannak a körülményektől megrészegülő pszichopaták is, valamint hogy az amerikai kormány kémkedik, az vagy hülye, vagy eddig barlangban élt. Ellenben sok olyan titkos adatot igen, amely életeket veszélyeztetett, mindezt hippi maszlaggal leöntve. Egy újságírónak ezeket különösen mérlegelnie is kellene, nem pedig mindent válogatás nélkül nyilvánosságra hozni, főleg, ha bűncselekményből származnak az információi. Ha csak a háborús bűncselekményeket hozza nyilvánosságra, még egyet is értek vele, de Assange egy nárcisztikus seggfej, akit ezek nem érdekeltek, csak a saját messiás-szerepe. Ha Hillary tényleg likvidálni akarta, akkor a szememben egy fokkal jobb elnökjelölt, mint az a trágyahalom, aminek eddig tartottam.

Ugyan kevesen osztjak ezt a velemenyt, de szerintem nem orult volt a srac, hanem az MK Ultra kiserletek resze.

"Project MKUltra—sometimes referred to as the CIA's mind control program—was the code name given to an illegal program of experiments on human subjects, designed and undertaken by the United States Central Intelligence Agency."

"One 1955 MKUltra document gives an indication of the size and range of the effort; this document refers to the study of an assortment of mind-altering substances described as follows:
...

A material which will cause mental confusion of such a type that the individual under its influence will find it difficult to maintain a fabrication under questioning.

...

The Office of Security used LSD in interrogations but Dr. Sidney Gottlieb, the chemist who directed MKUltra, had other ideas; he thought it could be used in covert operations. Since its effects were temporary, he believed it could be given to high-ranking officials and in this way affect the course of important meetings, speeches etc. Since he realized there was a difference in testing the drug in a laboratory and using it in clandestine operations, he initiated a series of experiments where LSD was given to people in "normal" settings without warning."

https://en.wikipedia.org/wiki/Project_MKUltra

Persze, persze. "Mindenki tudta, hallotta, suttogták meg sejtette" Csak bizonyíték nélkül ez a konteók világa. Assange érdeme pont az, hogy bizonyítottá váltak az amerikai hadsereg háborús bűnei. Egy újságírónak az a dolga, hogy az ilyen állami-katonai bűncselekményeket leleplezze.

Megjegyzem Assange és Snowden rengeteget tett Amerikáért. Vajon jobb lett volna ha a kezükbe került aktákkal titokban kezdenek üzletelni? Simán megtehették volna. Snowden ma saját dácsájában élhetne egy saját szigeten privát állatkerttel, magánrepülővel és hajóval ha pénzért adja át titokban az orosz titkosszolgálatnak a megszerzett információkat. Még a halálát is megjátszották volna, hogy ne is keresse Amerika és csak a sokadik pofon után jöttek volna rá, hogy durva szivárgás volt az NSA-nál.
Itt a hupon is rendszeres téma a biztonsági lyukak ügye. Vajon jobb lenne ha titokban tartanák a black hatek a felfedezett lyukakat és a legnagyobb titokban adnák vennék ezeket az infókat?!

Assange ráadásul Snowdennel szemben még törvényt sem sértett. Nem véletlenül próbálták koholt, hamis vádakkal egy koncepciós perbe bevonni. Amit újságíróként tett, ugyanis nem bűncselekmény.

"Ha Hillary tényleg likvidálni akarta, akkor a szememben egy fokkal jobb elnökjelölt, mint az a trágyahalom, aminek eddig tartottam."

Na ná, mert már jó ideje flame-fokozatba kapcsoltál.

Jobb lett volna, mert akkor olyan titkosszolgálatok olvassák csak, akik már ismerik az információk nagy részét, nem pedig dzsihadisták és hasonlók kezébe ad információkat arról, hogy például hogyan figyelik meg őket. Nyilván semmi összefüggés nincs aközött, hogy Snowden szivárogtatása után kezdtek arról beszélni, hogy a radikálisok egyre hatékonyabban rejtőzködnek online, és az európai terrortámadások is csak véletlenül ezután szaporodtak meg. Tudom-tudom, mindenn konteo, amit nem te mondasz.

"Amerikában ölik a négereket, méghozzá rendőrök."

Is. Meg a négerek is ölik a a négereket, és a rendőröket is. Sokkal bonyolultabb a helyzet attól, hogy egy kijelentő mondattal el lehessen intézni.

"...még brutálisabb módszerekkel lábbal tiporja a sajtószabadságot Amerika."

Mint pl? Aki nem szimpatikus, azt lelövik mint Pilotko... oh, wait!

Nemrég olvastam egy reklámot, hogy tárolja értékeit amerikai hiperbiztonságos trezorokban és olvasás közben kitört belőlem a röhögés.

Leginkább Németország aranytartaléka jut eszembe róla. Ha akarják sem kapják vissza, mert csak papíron létezik. Szerintem Amerika már régen eldorbézolta, ezért akkora a balhé, amikor hazaszállításról van szó.

Baromi agresszívek, a legjobb elkerülni őket. Inkább mással kötsz üzletet, mert bármit csinálsz, a pálya feléjük fog lejteni és te húzod a rövidebbet.

Direkt linkelted gabu rég kivágott kivágott sokadnickjének a kommentjént, ahol már az első mondatában az én népirtó fajtámról szónokol az a putyinbérenc senkiházi?
Bár igazából mindegy is. Akkor is magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt ha igen, de ha csak linkelni nem tudsz az is szánalmas.

Vagy te vagy az, gabu?

"- de sikerült?.." :)

--
"Nem akkor van baj amikor nincs baj, hanem amikor van!"
Népi bölcsesség