Freemail nem fogad leveleket

 ( Mester1202 | 2016. július 21., csütörtök - 13:33 )

A postfixben elkezdtek gyűlni a freemail felé menő levelek. Mindegyiknél ez jelenik meg: (host fmx.freemail.hu[195.228.245.2] said: 452 4.3.1 Insufficient system storage (in reply to MAIL FROM command))
Elfogyott volna a tárhelyük?

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Az új spamszűrő miatt biztosan :D

I came here for this

Nekem eddig két ügyfelem panaszkodott..
De nem is jön vissza hiba..

Lehet leszakadt a kötet.

Ja, tegnapelőtt valami géphibát írtak ki felbukkanóban, de nem olvastam el alaposan, mit is.

A freemail hetek óta halott.... Pop3-on nem lehet bejelentkezni, webes bejelentkezésnél pedig közli a rendszer, hogy a mappalista lekérése sikertelen.

Hopp, azt hiszem, elsiettem. Hetek óta ezt csinálja, így nem is néztem meg minden nap. Úgy látszik, a napokban helyreállt.

Kb 1 hete a webes felületen ez van : A mappák lekérdezése sikertelen. Kérjük, próbáld meg 30 perc múlva!: postafiók elérési hiba (#02744)

Kb 2 napja a pop3 sem működik (így nem jönnek a SPAM-ek sem :).

A http://gephaz.freemail.hu/ ezt a bullshit-et írja:
"Kedves Felhasználónk!

Egy gépünk meghibásodott, az ezen lévő felhasználók “A mappák lekérdezése sikertelen” hibaüzenetet kapnak bejelentkezés után. A hibáról tudunk, és dolgozunk a javításán. A levelek biztonságban vannak, a hiba alatt érkező levelek is megérkeznek ezekbe a fiókokba.

Azon dolgozunk, hogy mielőbb ismét hibamentesen elérjétek a hibában érintett fiókokat, a megoldásig szíves elnézéseteket és türelmeteket kérjük."

Most ez vagy a freemail végét jelenti vagy ilyen lassan dolgoznak.
A spam szűrőjük úgy is gyenge volt...

--
Feri

Time to move on. Meg 2004-ben kukaztam a freemail accot mikor a levelek 99%-a peniszpumpa vagy szabina dugni akar veled volt...

A freeblognak és a statgépnek is hasonlóan kezdődött a szomorú vége. A freemailt még sajnálni sem fogom.

Nekem úgy tűnik, hogy ez már egy 3 hetes hiba, csak nem mindenkinél egyszerre jelentkezik. (http://prohardver.hu/tema/freemail_nalatok_megy/hsz_1801-1850.html)

Négy lehetőséget látok:
1. A legújabb fejlesztésű gépeket használják, amit még nem gyártanak sorozatban, így sokat kell várni a cserealkatrészekre.
2. Kidőlt egy MFM merevlemez, és már nincs belőle raktáron. Valamint sokallják az ebay-es árakat is. Esetleg ingyenes szállítással rendelték meg Kínából.
3. Ingyen van, fogd be a szád!
4. Itt a vég kezdete.