Levelezés probléma befele jövő levelek visszapattannak (Megoldva)

Az alábbi üzenetet kapom:

user unknown. Command output: ERR: authdaemon: s_connect()
failed: Permission denied Invalid user specified.

Mail logban is hasonló:

Mar 8 09:21:47 mailsrv postfix/pipe[1721]: C787367B872: to=, relay=maildrop, delay=0.03, delays=0.01/0/0/0.01, dsn=5.1.1, status=bounced (user unknown. Command output: ERR: authdaemon: s_connect() failed: Permission denied Invalid user specified. )

A levelek kimennek a szerverről, viszont befele már nem jön semmi, a portok nyitva vannak. Új email fiók létrehozásakor, nem jön létre a könyvtárszerkezete. Odáig sikerült eljutni a googleben maildrop al lett valami probléma, merre lehet ilyenkor tovább elindulni? Vagy processzt valahogy újraindítani? Nagyon köszönöm a segítséget, ezt nagyon fontos mielőbb megoldanom.

Hozzászólások

A rendszergazda nem érhető el?

Első ránézésre, az authdaemon socket nem érhető el a maildrop júzerével.
- Milyen júzerből fut a maildrop? (postfix master.cf)
- Milyen jogosultságok vannak a socketen? (/var/run/...)

ebben az esetben pár config bemásolás sokat dobhat a segítség mértékén :)

Sikerült megoldani ideiglenesen a problémát, egy kis módosítás történt a tegnapi nap folyamán a configban, délután megpróbálom összefoglalni, hogy mi volt a gubanc. Köszönöm a segítő szándékot.

Hatigen, mondjuk asse rossz info, hoyg ez tok uj dolog (azaz sose mukodott), vagy eddig ment, hirtelen megdoglott (es akkor mi okozhatta, mert magatol nem doglik meg), volt-e valtoztatas, stb

--
http://www.micros~1
Rekurzió: lásd rekurzió.

Nagy valószínűséggel /var/run/... jogosultság probléma.