fekete péntek

Hozzászólások

Volt iPad Air 2 16GB WiFi is 114900-ert, de mar a black fridayes listabol is eltunt. Atkattintva a sima kinalatra, ott rakeresve, meg elougrik, de megvenni mar ott sem lehet.

---
Apple iMac 27"
áéíóöőúüű

Nem lepődnék meg ha kiderülne, hogy az Electro World szerencselovagjai futtatják az Emag-ot is.
Reggeltől rendszeresen néztem az Emag oldalát. Egy indukciós főzőlap érdekelt volna. Volt is féláron Electrolux de azonnal el is fogyott, nem lehetett rendelni. Helyette volt valami ismeretlen nevű indukciós főzőlap szintén féláron, ugyanannyiért mint az Electrolux volt. Soha nem hallottam erről a márkáról, rákerestem. Milyen meglepő csupa Emagos oldalt talált a Google.
Azt elképzelhetőnek tartom, hogy a feketepéntekes "akciós" ára valójában megfelel a termék reális árának. De azt erősen kétlem, hogy a "hivatalos" árán valaha egyetlen darabot eladtak volna ebből. Nem ér ez annyit mint egy Electrolux.

az emag egy lepra spammer tarsulat

--
"nem tárgyszerűen nézem a dolgot, hanem a vádló szerepéből. Sok bosszúságot okoztak, örülnék ha megbüntetnék őket - tudom gyarló dolog, de hát nem vagyok tökéletes." (BehringerZoltan)

Ez a fekete péntek valami olyasmi mint a Valentin nap?

A fekete péntek sok esetben úgy működik, hogy előtte egy hónappal folyamatosan emelgetik az árakat olykor akár 30-50%-kal is. Majd a fekete pénteken csinálnak egy egy napos akciót ami a legjobb eseteben ez eredeti árnál alig magasabb.
Sajnos sokan bedőlnek a jó nagy százalékos engedménynek. Pedig csak a pillanatnyi vételárat kell nézni! :-)
--
Tertilla; Tisztelem a botladozó embert és nem rokonszenvezem a tökéletessel! Hagyd már abba!; DropBox

Ha te mondod...

http://uk.camelcamelcamel.com/SanDisk-PLUS-Sata-2-5-inch-Internal/produ…

de lehetne meg emliteni a Samsung evo 850 500GB -ost is ami jeleneg 90gbp, vagy a 960gb -os sandisk ultra 2-t is ami 150 (csak nem amazonon hanem mashol igy nincs szep grafikon hozza)

vagy akar ezt is:
http://uk.camelcamelcamel.com/Corsair-CW-9060019-WW-Extreme-Performance…

ami sose volt 89-nel olcsobb es jelenleg 69 a scan-nel.

Emag-nál a romániai oldalon érdemes megnézni egy héttel a tietek előtt hogy mi volt nagyon akciós. Idén két cuccra emlékszem amit megérte volna: Kingston V300 120GB és az Ipad Mini 2.. Ja meg mintha Playstation 4 és Xbox one akció is volt.

Nekem bejött a fekete péntek: wellnessezni mentem, SENKI nem volt ott, 4 pár volt az egész létesítményben. Ők is azért, mert nem tudták, hogy mi az a blacfrájdéj.

Thx usa :)

naiv kerdes:
nem lehet h. azert tudtal pangó ures helyen wellneselni, mert szimplán csak PÉNTEK-en mentél, amikor minden normál jóravaló ember napközben v. iskolapadot koptatja, v. melóhelyen gürizik, v. jónyugdíjasként otthon ül mert kajára is alig fussa nemhogy wellnesre? Lehet h. a Kiemelt időszakokon kívül majdnem az ev összes péntekén ugyanigy jártál volna?

--
WP8.x kritika: http://goo.gl/udShvC

Nem volt itt semmi rosszindulat. Csak ugy értettem h. pénteki wellnesselés az péntek reggel kezdődik, amihez csüt. du. kell becsekkolni. Azaz hétköznap pangás van. Péntek este az a hotelekben/vendéglátásban a csúcsidőszak, ez egyértelmű.

Mas: nem szóltál oda a kedves msft kollégáknak semmit? :)

--
WP8.x kritika: http://goo.gl/udShvC

Nekem a fekete pentekrol a Robinson Crusoe jut eszembe

Én ilyenkor szoktam a céges SW licenceket upgradelni, már ahol van kedvezmény. pl. vmware pro 10-ről 12-re, -40% volt pénteken.