50%-kal olcsóbb pizza csak a mai nap

 ( Breaknet | 2015. július 8., szerda - 19:18 )

Gondoltam mindenkinek jól jön :) Ha először rendelsz a Netpincér applikáción keresztül (még csak Androidra és iOS-re van), és az NP50 kuponkódot használod (online fizetést kell választani), akkor 50% kedvezmény lesz minden kajára (30 ezer Ft a max. rendelés). Csak ma.

Egész nap tart az akció, de csak délután 3 órára javították azt a hibát, ami megakadályozta a rendelés leadását ("newiapp alkalmazás sajnos leállt"). Az ügyfélszolgálatnál a telefont is félretették a rájuk szabadult tömeg miatt. Viszont rendesek voltak, mert FB-os megkeresés után küldtek egy "kárpótlás kupont", amit fel tudtam használni a netpincer.hu oldalon.

Szerk.: egyébként az első mobilon leadott rendelésre folyamatosan van 10% kedvezmény.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Én 17.00 körül próbálkoztam, de a fizetésnél mindig elakadt az alkalmazás. Nem tudott csatlakozni a bankhoz. Most kipróbáltam és működne a fizetés, de már tárgytalan a dolog. Nem kizárt, hogy a bank nem bírta kiszolgálni az akció miatti rengeteg kérést.

-----
(&%;_98\<|{3W10Tut,P0/on&Jkj"Fg}|B/!~}|{z(8qv55sr1C/n--k**;gfe$$5a!BB]\.-

"newiapp alkalmazás sajnos leállt"
Nekem meg mindig ezt irja. 3x kiprobaltam.
Akinek ment, milyen kombinacioval probalta? (bankkartyas fizetest probaltam es PayU-t) megjegyzes eloszor nem volt, aztan irtam, a kuponkodot mindharomszor beirtam

--
I'm not saying the new Apple Watch will only be worn by wankers but it's not vibration, shock and splash proof for nothing.

Same, de OTPayyel próbákoztam (Android)

Öcsémék próbálták 5-kor, akkor a bankkártyás fizetést választva ment. Valószínű szimplán nincs felkészítve a rendszerük ennyi vásárlásra.

Nálam meg se nyílt az alkalmazás, azonnal összeomlott

Legalább Android 4.valahányas verzió kell hozzá (iOS-ben nem néztem mennyi).

Android 4.4.2-t használok

Akkor érdekes. Esetleg tabletről van szó?

Igen, tablet.

Samsung Galaxy Note 2014

\o/ siker
Mondjuk nemtom mennyire fog orulni a futar ilyenkor.. :)

--
I'm not saying the new Apple Watch will only be worn by wankers but it's not vibration, shock and splash proof for nothing.

off:

kezd már a hócipőm tele lenni a netpincérrel, hogy az inboxom legutóbbi 20 leveléből kb. nyolcat küldtek ők azért, hogy értékeljem a két hónappal azelőtti rendelésemet, másik hármat meg azért, mert ilyen meg olyan kedvezmény van.

off2:

A másik ilyen hulladék a booking.com, ahol foglalás _után_ hetekig spammelnek az ugyanabban a városban levő szállásajánlatokkal. Hát helló, már lefoglaltam, nem érdekel.

Ezt ki lehet kapcsolni.

Utoljára kb. akkor néztem, amikor jó sok ideje regisztráltam. Akkor nem találtam ilyen opciót, úgyhogy kapott egy rule-t; de tényleg, most van ilyen. Kösz.

Viszont ha olcsóbb és még lemondható az előző, akkor azért na, nem hátrány ha szólnak :D Utazás után már persze kissé visszás :D