50%-kal olcsóbb pizza csak a mai nap

Gondoltam mindenkinek jól jön :) Ha először rendelsz a Netpincér applikáción keresztül (még csak Androidra és iOS-re van), és az NP50 kuponkódot használod (online fizetést kell választani), akkor 50% kedvezmény lesz minden kajára (30 ezer Ft a max. rendelés). Csak ma.

Egész nap tart az akció, de csak délután 3 órára javították azt a hibát, ami megakadályozta a rendelés leadását ("newiapp alkalmazás sajnos leállt"). Az ügyfélszolgálatnál a telefont is félretették a rájuk szabadult tömeg miatt. Viszont rendesek voltak, mert FB-os megkeresés után küldtek egy "kárpótlás kupont", amit fel tudtam használni a netpincer.hu oldalon.

Szerk.: egyébként az első mobilon leadott rendelésre folyamatosan van 10% kedvezmény.

Hozzászólások

Én 17.00 körül próbálkoztam, de a fizetésnél mindig elakadt az alkalmazás. Nem tudott csatlakozni a bankhoz. Most kipróbáltam és működne a fizetés, de már tárgytalan a dolog. Nem kizárt, hogy a bank nem bírta kiszolgálni az akció miatti rengeteg kérést.

-----

(&%;_98\<|{3W10Tut,P0/on&Jkj"Fg}|B/!~}|{z(8qv55sr1C/n--k**;gfe$$5a!BB]\.-

"newiapp alkalmazás sajnos leállt"
Nekem meg mindig ezt irja. 3x kiprobaltam.
Akinek ment, milyen kombinacioval probalta? (bankkartyas fizetest probaltam es PayU-t) megjegyzes eloszor nem volt, aztan irtam, a kuponkodot mindharomszor beirtam

--
I'm not saying the new Apple Watch will only be worn by wankers but it's not vibration, shock and splash proof for nothing.

\o/ siker
Mondjuk nemtom mennyire fog orulni a futar ilyenkor.. :)

--
I'm not saying the new Apple Watch will only be worn by wankers but it's not vibration, shock and splash proof for nothing.

off:

kezd már a hócipőm tele lenni a netpincérrel, hogy az inboxom legutóbbi 20 leveléből kb. nyolcat küldtek ők azért, hogy értékeljem a két hónappal azelőtti rendelésemet, másik hármat meg azért, mert ilyen meg olyan kedvezmény van.

off2:

A másik ilyen hulladék a booking.com, ahol foglalás _után_ hetekig spammelnek az ugyanabban a városban levő szállásajánlatokkal. Hát helló, már lefoglaltam, nem érdekel.