Agyhalál

Elkezdtem szerkesztgetni egy blogot.
Aki úgy érzi, túl sok agysejtje van, olvasgassa bátran:
http://mindmeghalunk.com/

Hozzászólások

sokat sebzett...

--
"Pont attól akartam megkímélni magam, hogy gondolkodni kelljen ;)" (lajos22)

Az a bizonyos állatkerti kerítés és annak kis mérete... :)

Ezek trollkodnak. Ilyen nem létezik.

@@
"You can hide a semi truck in 300 lines of C."

Most látom, külön oldalt szenteltél neki, olvasom is.

Nem tudom hova tenni az ilyen embereket. Tényleg nem.

Amit pedig eszméletlen szomorúnak tartok, hogy a „belvárosi értelmiség”, akikből a különböző politikusok, oktatást meghatározó emberek kinőnek, egyszerűen struccpolitikát folytatnak az ilyen emberekkel kapcsolatban.
Legalábbis meglátásom szerint.
--
blogom

Az igazán elszomorító, hogy ezeknek a véglényeknek egytől-egyig szavazati joguk van úgy mint bárki másnak.

Szívesen megkérdeznék egy "mindenkiegyenlő" beállítottságú embert, hogy ezen példák után is úgy gondolja, hogy helytálló ez a látásmód és vezet bárhova is?

énszerintem már az is az értelem magas fokú hiányára utal, ha valaki csak kiejti a száján hogy való világ, v. x-foktor vagy ilyesmi.

viszont tisztában vagyok vele, hogy ez csak nézőpont kérdése, mert egy valóvilágfejű mongoloid idióta szerint én vagyok a retardált.

namost ki fog akkor dönteni ki szavazhat? netalántán a nemzetiszocialista ruszkipuszipajtás kormánypárti vatikáni kémek, vagy a ballibbipsi imperialista amerikabarát népnyúzó sötétben bujkáló gyurcsány kottájából játszó világkormány :))

hááát nem mind 1? :))

- nem mert a mindegy az az ezeregyszáztizenegy :)) -

Az Ű-k és az agyontömörített JPG-k is agyhalál.

:)

Tovabbra is: elismerem az orvostudomany nagyon sok nezetet es egyet is ertek vele. Legjobb pelda: torott kez, orvos gipszelesenel jobban semmi nem fog segiteni.

De ettol meg a gyogyszeripar nem mindig "jofej", es meggyozodesem, hogy a kemoterapiaval es az antibiotikumokkal kapcsolatban igencsak problemasak az ovrostudomany jelenlegi allasfoglalasai.

Steve Jobs ha bevallalta volna a kemoterapiat hamarabb (nem pedig sok ev utan nemsokkal a halala elott), akkor mar az elso iPhone se jelent volna meg.

Steve Jobs esetén pont másként tudom. Míg a hagyományos hasnyálmirigy ráknak elég rossz a túlélési aránya, addig Steve Jobs-nak szigetsejtes daganata volt. Az egy teljesen más daganat típus és jók az esélyek a teljes gyógyulásra.
http://www.webmd.com/cancer/pancreatic-cancer/news/20110825/faq-steve-j…
Habár volt műtétje, tudtommal megtagadott néhány kezelést. A szigetsejtes daganatok esetén nagyon hatékony kemóra van lehetőség. Mert elég jól be lehet célozni azokat a sejteket. Jobban különböznek ugyanis, mint a hagyományos hasnyálmirigyrák sejtjei. Ha választhatnék, hogy milyen daganatom legyen, akkor ez benne lenne az elsők között.
Steve Jobs emiatt pont nem egy jó példa.

Üdv:
Dw.

"Jegyezze fel a vádhoz - utasította Metcalf őrnagy a tizedest, aki tudott gyorsírni. - Tiszteletlenül beszélt a feljebbvalójával, amikor nem pofázott közbe."

Teljesen lenyegtelen, ugyanis amennyit Jobs leelt "visszapofazva az orvostudomanynak!!111", annal sokkal rovidebb ido alatt bele lehet halni pusztan a kemoterapia mellekhatasaiba mindenfele rak nelkul is. De amit linkeltel az se zart ki semmilyen korabbi allitast (raadasul a Jobs altal is valasztott mutetet valasztana a megkerdezett szakorvos is, ha az nem jon be, akkor a kemot. Plusz fontos az immunrendszer vedekezese a rak ellen a cikk kesobbi rese szerint is, ami ellen szinten kemenyen dolgozik a kemoterapias keszitmeny).

Váratlanul ért. Ha tudtam volna, elcast-oltatok a varázslómmal egy pár mentális védő mágiát, mielőtt kattintok...

Az a durva, hogy nem tudtam előbb a védő számok létezéséről! Micsoda időfecsérlés az orvosi egyetem! Bezzeg ott egy szó sem esik róluk! Ügyesen titkolják!
:-D

"Jegyezze fel a vádhoz - utasította Metcalf őrnagy a tizedest, aki tudott gyorsírni. - Tiszteletlenül beszélt a feljebbvalójával, amikor nem pofázott közbe."

Azon gondolkozom, hogy a Szentágothai Funkcionális Anatómia hexdump is egy gyógyító számsor? Csak mondjuk elég hosszú kiposztolni... :-)

"Jegyezze fel a vádhoz - utasította Metcalf őrnagy a tizedest, aki tudott gyorsírni. - Tiszteletlenül beszélt a feljebbvalójával, amikor nem pofázott közbe."

Hiánypótló oldal, sok sikert hozzá!

Atyaisten...Nem tudom, mik ezek a szamsorok (nem, nem is akarom tudni), de tenyleg durva agykarosodast okoznak.

Nem tudtam, hoyg rohogjek vagy sirjak. Azota sem jottem ra. Tud valaki kuldeni egy szamot, amivel megvilasogodok?

--
http://www.micros~1
Rekurzió: lásd rekurzió.

Hát először amikor megnéztem az oldalt, azt gondoltam, hogy "hű ez kész" :D
De most arra jutottam, hogy sajnálom ezeket az embereket... Nyilván segíteni nem tudok rajtuk, mert ehhez minimum orvos kellene. Bakker ilyen zavarban élni.. Sírnak sokan, hogy milyen nehéz megélni az országban, hát a fentiek fényében átlag embernek lenni kifejezetten könnyű. :)

Ja, ez így van.
BSD-t, Mac-et annyira nem ismerem.
Lehet most nagy eretnekséget mondok, de a windows (mondjuk a 7) se egy rossz rendszer. Egészen stabil, és jól használható.
Ha eltekintünk az elvi berögződésektől, miben jobb a linux mint mondjuk a windows? Én lassan több mint egy éve használok linux-ot nagy bajom nincs vele, de a windows-al sincs.
Ami nekem teszik a linuxba, meg úgy az open source-ba:
- a rengeteg ingyenes program, és a kevés vírus
- meg talán a bash, ami megkönnyíti az ember életét

Szerk.: Lehet a kérdésemre megvan a válasz. :D
http://hup.hu/node/85954

És pont most.. Lehet ez is egy gyíkösszeseküvés??

> a rengeteg ingyenes program
Amik egyébként megvannak Windows-ra is :)

> és a kevés vírus
Az ilyen kijelentésekkel azért vigyázz, ez még önmagában nem jelenti azt, hogy egy rendszer biztonságosabb lenne. Tény, hogy Windows-ra nagyságrendekkel többféle malware létezik.

> meg talán a bash, ami megkönnyíti az ember életét
PowerShell? ;)

Ha már azt vesézzük, hogy miben jobb a linux, én inkább azt mondanám, hogy egy öt dodós VPS-en is tökéeltesen elfut szerverként. Ezt Windows-zal nehezebb eljátszani.

"
> meg talán a bash, ami megkönnyíti az ember életét
PowerShell? ;)
"

Nagyon nem olyan a PowerShell mint a bash. Sokkal olvashatatlanabb a szintaxisa szamomra, es raadasul csak a C#/.NET-hez tartozo dolgokat tudod kezelni benne, nem tudsz benne tetszoleges programot system-wide felparameterezni.

És ez azért releváns, mert...?

Most nem arról beszéltem, hogy a kettő közül melyik az abszolút biztonságosabb, hanem azt mondtam, hogy nem attól lesz egy rendszer biztonságos, hogy kevés rá a malware. Én azt is elfogadom, hogy a Linux biztonságosabb, de _nem_azért_mert_ kevesebb rá a malware.

Anelkul hogy elolvasnam az alattad irokat: amit en a Linuxban igazan szeretek, az a kozponti frissites. Ezt pont nemreg vilagitotta meg nekem egy kedves kollegam egy celzott kerdesevel. Windowson/Macen rettenetesen frusztralo az, hogy van a Windows Update, van a Steam, a Java Update, az Origin, az Adobe Update, a Mittudomain Update, a Falatrax Update, a...., es ezeket mind vegig kell kattintgatnom, mindegyik tok maskepp nez ki, es elboksz egy fel orat arra, hogy lemenjenek az updatek, raadasul figyelj arra, hogy ket negy gigas updatet nehogy elindits egyszerre, mert akkor aznap nem jatszol semmivel.

Ehhez kepest Linuxon feljon egy darab ablak, kozli, hogy na, 456 csomag frissult, es akkor most go? Es akkor mondhatod, hogy go, vagy no go. Es ez annyival kulturaltabb...

Macen amugy ugyanez van, van a System Update, a MAS-ban az Update, plusz az osszes olyan app updatere, ami nem a MAS-bol van.
--
Ki oda vágyik, hol száll a galamb, elszalasztja a kincset itt alant:


()=() 
('Y') Blog | @hron84
C . C Üzemeltető macik
()_()

A Steam alkalmazasra gondoltam, nem a Steamen beluli jatekra, maga a Steam alkalmazas az elvben tudhat(na) az oprendszer szintu updatekkel frissulni (ha van hozza repo).

Aztan minden ilyen app szereti azt jatszani, hogy oke, en mar frissultem, nini, itt van egy csomo jatek update is, na akkor ezt most jol a pofadba toljuk.
--
Ki oda vágyik, hol száll a galamb, elszalasztja a kincset itt alant:


()=() 
('Y') Blog | @hron84
C . C Üzemeltető macik
()_()

Kerdes: miert a bajai idojaras van a baloldali widgeten?
--
Ki oda vágyik, hol száll a galamb, elszalasztja a kincset itt alant:


()=() 
('Y') Blog | @hron84
C . C Üzemeltető macik
()_()

Nem bug, fícsör.
Van egy prominens személyiség magyar chemtaril/haarp-hívő körökben, aki Bajai.
Ő szokta rendszeresen jelenteni milyen időjárást csináltak épp lakhelyére a gyíkemberek.
Szóval ez ilyen belsős poén-féle.

Bye Bye Nyuszifül - DigitalOcean referrer, 10$ kezdő kredittel - <3 openSUSE, Ubuntu, KDE <3

Ahh, ertem.

Hibajelzes: ha kedvelek egy cikket, a megjeleno "Kedveled" facebook ablakot reszben eltakarja a footer, illetve nem is no meg az oldal hozza.

Illetve a gyorstalpalos cikkben (azt akartam like-olni) van par elutes, erdemes lenne javitani, kulonben nem lesz hiteles.
--
Ki oda vágyik, hol száll a galamb, elszalasztja a kincset itt alant:


()=() 
('Y') Blog | @hron84
C . C Üzemeltető macik
()_()

"chemtaril/haarp-hívő"
Részleteznéd pontosan mi is ez?
A chemtrail-t beírva a google-be repülő nyomos képeket láttam. A haarp meg egy nyomorult radar. Úgy érzem csúnyán lemaradtam valamiről..

--
Fontos! Ha berágok, nem feltétlen személyed ellen szól...
openSUSE 13.1 x86_64

Csak kíváncsiságból kérdezem, van itt a hupon PC-(v)el suttogó? :D