Lopott masina

"Mára, június 29-ére virradó éjjel besurranó tolvajok Pécelről elvittek néhány apróság mellett egy Lenovo Thinkpad T430 laptopot. Tudok írni gyári számot is, különös ismertetőjegye, hogy a kijelző bal alsó sarkában (beázás miatt) folt látható. Matt fekete, kis méretű (14-es), matt a kijelzője.
A laptop jelszóval védett, adatokhoz csak hozzáértő tud hozzáférni (és igen, mindenről van biztonsági másolat). Aki használtcikk oldalakon, itt-ott-amott lát valamit, ami hasonlatos, telefonáljon vagy írjon. Vagy egyszerűen csak csapja agyon az embert, akinél meglátja."

Írja egy barátom.

Hozzászólások

Szorítok, remélem meglesz. Írok ha látom valahol.

Szia!

Igaz én messze vagyok Péceltől helyileg, de szerintem jelentsd be a rendőrségen ha tudod a MAC címét. Hozzánk napi szinten jön mail a rendőrségtől, hogy van-e nyoma az adott MAC-nek a szolgáltatási területeinken.

Én is szurkolok, hogy meg legyen!
Esetleg még vaterát is érdemes sasolni...

Kb egy eve nekunk is loptak el hasonloan egy netebookunkat. Akkro gondoltam ra hogy inditok egy projektet ami mac cim alapjan keresi a vilagban a lopott gepeket. (Persze nem egyedul, de ha sokan csatlakoznanak, es mindenki csak az eppen hasznalt lokalis halozaton szetnez... akkor lenne esely.) De aztan persze az otletnel nem mentem tovabb.