Internet szolgaltatot keresek Szlovakiaban

Hi,

Szlovakiaban szeretnek elofizetni internet szolgaltatasra, de nem tudom, hogyan tudnam megtalalni, hogy az adott helyen kik szolgaltatnak (a hely egyebkent Saro / Sarovce). Szinte barmilyen megoldas erdekelne, (DSL, kabelnet, mobilnet, helyi WiFi szolgaltato, etc). A nagyobbakat (zsinorosbol a T, mobilbol T, O2, Orange) termeszetesen mar megneztem, de lehet, hogy van mas is. A Google nem sokat segitett, vagy nem tudtam rendesen megkerdezni.

Gondoltam, hatha van valaki (esetleg hataron tuli) aki olvassa a HUP-ot, es nagyobb ralatasa van, illetve a magyarorszagi szolgaltatokrol lattam egyszer valahol egy listat telepules szerinti bontasban - ilyen is jo lenne, ha valaki tud elerhetot.

Koszi,

/sza2

Hozzászólások

Szia!

20 hónapot töltöttem el a főfaluban és azt kell mondjam, hogy még a nagyoknak is nagyon komoly hiányosságai vannak (1 példa, diginél senki sem beszélt se magyarul, se angolul, se németül, se olaszul, akkor még több nyelven nem beszéltem). Ebből kiindulva én biztosan nem szórakoznék kis szolgáltatók esetleges kínálatával, de azért sok sikert!

FathoM

Ui.: Haveroknál volt wifi Pesten a Sashegyen (20 házra osztottak 3 akkoriban nagyon erős vonalat összekötve), de sokáig sok volt vele a gond, amikor sikerült végre megoldatni, akkor meg a routerek ára ment fel az egekbe.