SOCKS proxy már nem elég ??

 ( KissT | 2013. február 23., szombat - 15:26 )

Mindezidaig nagy kenyelmesen sajat szerverre betarcsazva ssh tunnelben FF-ban socks proxy beallitva netezgettem minden gond nelkul, ma szembesultem eloszor azzal hogy ez mar, nem eleg !! Mind java-ban mind flashben van ra trukk hogy deketaljak a proxyt-t, mivel meg villamcsapaskent ert igy nem igazan melyultem el a temaban, de mielott elkezdek VPN-t telepiteni vagy egyeb trukkoket scriptblockolast meg egyebeket probalgatni, megkerdezem hogy szerintetek mi a legjobb modja hogy tenyleg ott legyek ahol lenni akarok?

Itt ki lehet probalgatni hogy ti mennyire vagytok tunnelben http://www.ip-score.com/ a "Run decloaking tests" gombocska mondja meg az igazat, nalam 5-bol ketto elkopi az igazi cimem.

Arra mar nem is igazan ternek ki hogy magaval a dolog szuksegessegevel sem ertek egyet, mert szerintem ha egy lap nez ki valahogy, es elerheto rajta x tartalom annak ugyanugy kene kineznie midnenhol es ugyanazokat el kellene erni mindenhol, de mindegy amig van ra technika hogy bekamuzzam magam oda ahova kell addig nem erdekel, csak most ugy erzem egy lepessel lemaradtam.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

A megoldás nem más, mint a hírhedt "Deproxificator"! :)
https://github.com/darkk/redsocks

Kis iptables mágia kell hozzá, de nem vészes. Lényegében mintha egy transzparens proxy-t csinálnál, csak a redsocks egy tetszőleges nem transzparens proxy fele továbbdobja a kapcsolatot. Hátránya pontosan ugyanaz, mint egy transzparens proxynak, ha a túloldali szerver nem válaszol, vagy connection refused-ot ad, a te alkalmazásod felé akkor is úgy néz ki, mintha felépült volna a kapcsolat, aztán forgalmazás nélkül le is zárult volna.

EDIT: vigyázz, ha ubuntu-n csinálod a repoban találsz redsocks-ot, de az rossz! Forrásból kell fordítani, az működni fog.
---
Régóta vágyok én, az androidok mezonkincsére már!

genyo ez a flash, nem? :-)

Diktatorok kezikonyve

a tor-on nem megy át :)

--
"Nem akkor van baj amikor nincs baj, hanem amikor van!"
Népi bölcsesség

Lehet hogy nem megy at, de felismeri hogy tor, es raadasul nem is toled fugg hogy most hol is kerulsz ki a halobol, szoval jelen esetben nem igazan hasznos.

Es koszi XMI a tippet, http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_proxifiers ezek mar egeszen hasznalhatoak.