Info, web és kapcsolodó témájú képzések

 ( andrej_ | 2012. május 11., péntek - 14:11 )

Az lenne a kérdésem a nagyérdeműhöz, hogy milyen OKJ képzést javasolnának női vonalon? Tapasztalatok és tippek is érdekelnek minden mennyiségben. Ami eddig felmerült az a kiadványszerkesztő vagy ehhez hasonló tanfolyás, ami középfokú OKJ képzettséget ad.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

irodavezető
-------------------------
127.0.0.1 SWEET 127.0.0.1
AMD Athlon X2 245E@3,1 GHz OC, MSI Radeon 6770 1 Gb GDDR5, Seagate Barracuda, Windows 7 Enterprise

A vonatkozó OKJ-s cuccokig mi is eljutottunk címszó szinten. :) Konkrétumokra lennénk kíváncsiak, hogy pl. X képzés nehéz volt, de megérte, Z képzés könnyű és mégis megérte vagy nemérte, stb.

OFF:
A "tanfolyás" szó szigorúan le van védetve számomra, csakis az én engedélyemmel használható (mivel azt hittem, hogy én találtam fel ezt a szót :)) :)

ON:
Passz.

:P Elég régi szó ez már.

akkor sok és hosszadalmas pereknek nézek elébe... :D Biztos valaki előreutazott a jövőbe, hallotta tőlem ezt a szót, visszament és elterjesztette.......... de honnan csapolt 1.21 GigaWatt energiát az időutazáshoz....? :O

Csak ment egy kört a részecskegyorsítóban. :)

Meg fluxuskondenzátort... Bár azt tudjuk, hogy ennyi energiát egy villám is tud gerjeszteni és amint eléri a 88 mph sebességet a jármű, működésbe lép a fluxuskondenzátor és elrepít 19xx-be! :D
-------------------------
127.0.0.1 SWEET 127.0.0.1
AMD Athlon X2 245E@3,1 GHz OC, MSI Radeon 6770 1 Gb GDDR5, Seagate Barracuda, Windows 7 Enterprise

Miért akarsz képződni?

Meg akarsz tanulni valamit, amihez jelenleg nem értesz?
Akarsz egy papírt arról, hogy elvégeztél egy specifikus képzést...
... hogy jobb helyzetbe hozd magad a munkaerőpiacon?
... szülői/élettársi/baráti nyomásra?
Egyéb, éspedig?

A feleségemben merült ez fel, hogy valami relatív piacképeset tanuljon. Van ugyan egy diplomája és valszin piacképes is, csak pénzt is szeretne keresni.

Képtelen voltam lebeszélni, hogy a jó esetben 150-200e hufos képzés ÉS a szükséges cuccok egyáltalán nem biztos, hogy megérik a befektetést.

Az is kérdés, hogy mondjuk ha valahol felmutat X év gyakorlatot egy témában (pl. irodavezető, ügyintéző), akkor azt jobban fogják-e szeretni, mint egy vonatkozó papírt. Azzal én tisztában vagyok, hogy ilyen irodavezetői/ügyintézői melóval hatalmas pénzt nem fog kaszálni. Amivel jó pénzt lehet keresni azok meg jellemzően és érthetően komolyabb befektetést igényelnek pénzben és időben is. A hab a tortán, hogy kapcsolati tőke nélkül a hajára kenheti az ember amit tud.

Ezt akkor kicsit felhozom, mert nem jutottunk érdemben előre. :)