Playstation Network - FIFA12

Fórumok

Sziasztok,

Kellemest Mindenkinek és kiemelten annak, aki megmondja nekem, hogy a mérdegdrágán vásárolt Sony Playstation3 és a hozzá szintén méregdrágán vásárolt FIFA12 (Magyar változat) miért nem hagyja, hogy aktiváljam a játékhoz kapott Online Pass-omat, hogy az Ünnepek alatt, kikapcsolódás képpen, szénné aláztassam magam a neten néhány ötévessel? Annyit tesz, hogy kedvesen közli velem, hogy ez a Te országodban/régiódban nem működik, de legjobb tudomásom szerint, illetve a Sony honlapján is az áll, hogy a Network rész megy nálunk, csak a Store nem.

Köszöntem,
Balázs

Hozzászólások

Mert cigany az egesz Sony.
Annyit kell csinalnod, hogy regisztralsz angol cimmel egy UK accountot a storra, ott beaktivalod a jatekot, majd visszavaltasz a mostani accountodra es mar ott is menni fog.

Kicsit kibovitve: a network az persze, megy csak a store nem. De mostansag kitalaltak ezt az online pass ciganysagot, amit persze a storeon keresztul kell aktivalni.
Mivel storera kb. barmilyen kamu cimmel/orszaggal lehet regisztralni es europan belul ugyanaz a regioja van minden bluray/jateknak, ezert lehet megcsinalni azt amit fentebb irtam.
En speciel nem veszek semmit ezektol, ha keptelen csinalni rendes magyarorszagon hasznalhato storet, de a fenti modszerrel vasarolni is lehet siman barmit.

ahogy írták is, érdemes nyugati országot megadni lakhelyként, pl USA.
ez sajnos tipikus Apple is ilyen... pl ha USA lakhellyel regelsz appleidt akkor nem kell bankkártya számot megadnod :)

Köszi srácok, így már engedi/engedné leszámítva, hogy a boltban vásárolt játékhoz tartozó kódot nem eszi meg mondván rossz, vagy használt. De ezt maid leboxolom a bolttal.

Balázs