Lehet újra nézem majd a forma 1-et?

Az idei évadból egy teljes versenyt sem láttam. Néha-néha belenéztem, de nem bírtam 10 percig sem nézni. Számomra teljesen érdektelen lett. Most talán ez megváltozik....

http://sportgeza.hu/forma1/2011/11/29/hivatalos_raikkonen_visszater_a_r…

Hozzászólások

hát' mint vezetési élmény szerintem pl. a rally-hoz képest erős visszalépés lenne / lesz, a Forma-1 sokkal sokkal szárazabb technikai/verseny sport. ráadásul minden valószínűség szerint a Renault ki is kötötte, hogy "barátom innentől nem ülsz rally-autóba, Kubica esete után pedig főleg nem, de még csak motorra sem".

amúgy nem hülye ez a Raikkönen, hobbimotorozott - rallyzott egy keveset, pletykák szerint még a Ferraritól is kapott fizetést, hogy a gondolatát is vesse el a visszatérésnek :) most meg jól kitömve visszatér egy kicsit szórakozni - bár így sem lennék a csapattársa. főleg, hogy a Renault még jó is lehet jövőre, az idei év alatt szerintem nem lehet már teljesíteni.

--
Vége a dalnak, háború lesz...

Na hál' istennek. A fák és az erdei állatok fellélegezhetnek, hogy Raikkonent ismét bezárják egy pályára. Kisebb az esély, hogy életben kárt tud tenni.

--
trey @ gépház

Én már korábban is elmondtam, hogy annak örültem volna és örülnék a jövőben, ha egy csapatba kerülnének és kiderülne, hogy melyik a jobb.

Massa helyére jöhetne. Alonso elkenné a száját mint Massa-nak. (jaj, mindjárt jön sartek szakértő és megszakérti, hogy Massa valójában jobb mint Alonso, ahogy tette ezt egy évvel ezelőtt)

--
trey @ gépház

:DD jó

-148/4: nekem ez végül is elég, főleg hogy 99-ben MSC hátvédje volt második játékosként.
-ha kérhetem, tegyük mellé a 2. és 3. helyezéseket is, mert nekem az is számít különben. (ne keresd, segítek 5/16, akár egy szaros Jaguar-ral)
-az idei év után én nem hivatkoznék arányokra, Alonso jó esetben is ~3.22, ha jól számolom.

szóval Irvine esetén etéren' "finoman" jobban hiszek neki, mint neked. ha 0 pontos szerzett volna pályafutása alatt, akkor is :D

--
Vége a dalnak, háború lesz...

Mire ez a nagy Raikkonen utálat?

Egyébként számomra a ralis pályafutása teljesen irreleváns. nem tudhatjuk, hogy Alonso ralisként hány fát döntött volna ki, tehát őket csak a forma1-es pályán tudjuk összehasonlítani, de ott is csak nehezen, lévén nem vagyunk versenymérnökök csak mezei informatikusok/programozók.

----------------------------
Előnevelt csirke kapható!

ó ne, mintha a mester is kérlelne könnyes szemeivel: hagyd abba kérlek kérlek pls, és mivel még mindig nem teszel a kedvére, komolyabban kéri, de már nem néz a szemedbe, hátha így... szerintem azért is kéri, mert itt már dereng, hogy ilyesmik is kitelnek a Chewbacca nevű tagtól.

ezt ne feledd! köszi!

--
Vége a dalnak, háború lesz...

ehehhh ez fasza :DDD

no. ha ezt most látná a mester, még ő is aszondaná' szerintem, hogy ~"nem baj, mert amikor ilyen szomorkás vagyok, akármit is tolsz, úgy felvidítasz! csupa öröm és kacagás az életed. akárhogy is, ezt meg kell tanulnom, bármi áron, én is ilyen arccal akarok vb első lenni mint Sebastian, te vén finn csibész! beszarsz majd!!"

("kár", hogy sosem lesz már)

--
Vége a dalnak, háború lesz...

Amíg nem volt a Forma-1-ben, szinte csak róla és az alaptalanul agyonnyálazott Brüno Szenyáról írt a szaksajtó. Én is remélem, hogy visszajön, mert akkor végre nem minden 3. cikkben Räikkönenért fognak sírni a sportbulvár újságírók. Emlékszik még valaki Räikkönen régi kijelentéseire (amikor nagyon magas fizetést és kizárólag a világbajnokság megnyerésére esélyes csapatban való részvételt tartott elfogadhatónak)? Hol is vagyunk most? Mintha lenne egy kis arccsökkenés. Ez Hamiltonnak és Alnsónak sem ártana.

Hakkinennek a nyomába sem ér (szubjektív vélemény). Én gyakorlatilag Hakkinen kilépése óta nem nézek F1-et.

--------------------------

Csak a viták elkerülése végett. Ha nem használok ékezetet, mobiltelefonról írok.