Segitseget kerek

 ( Geysap | 2002. november 29., péntek - 1:39 )

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Udv!

Keresem nem a Unix - al, hanem egy intelligens portallal kapcsolatos, és annak moderatoraihoz, latogatoihoz szol:

A tema szakmamba illik, jelenleg az Internet latogatok intelligenciajaval foglalkozom, kulonfele "bontasban". (Tobb lap csinal on-line felmerest, de altalaban csak sajat ellenorzesere szolgalnak.)

Most, a sok tema kozul az egyik legerdekesebbet dolgozom fel, amihez tisztelettel kerem segitsegeteket. Az erdekel, hogy egyes portalok latogatoi milyen intellektusuak, intelligenciajuk alapjan milyen csoportba sorolhatok, kotheto-e az intelligencia valamikeppen a portal temajahoz, ha igen, hogyan lehet alakitani a portalt, hogy a kivant intelligencia csoportot celozza meg. Csak megjegyzem, volt olyan altalam "szinvonalasnak tartott lap", aminek moderatora valaszat illetve csak magasabb intellektusu latogatokkal szamolhat.

Az egyik "tarslapon" a #root - on teszem mindezt. Most egy atlag intelligenciaszint felmeresnel tartok, amit azonnal kovetnek a

specialis meresek. A munka elindult - szerzoi jogi vedettseget elvez, mint onallo szellemi alkotas, mind formailag, mind tartalmilag egyarant. A hozzaszolok, a teszt kitoltok onkentesek, anonymok - annak elonyeivel egyutt - ha az eredmenyuket kozlik, meg nick eseteben is vedi Oket az orvosi titoktartasi kotelezettsegem.

Kerek Mindenkit, akit erdekel ez a terulet - akit nem azt is , hogy segitsen, legalabb az alap tesztek kitolteseben - es ha kedve van, a folytatasban. A cikk, es a tesztek hivatkozasat termeszetesen nem likelem be, illetlen lenne.

Megtalaljtok a jelzett lapon.

Elore is kosz:

Geysap

Ui.:

Az eredmenyeket termeszetesen azon a lapon, amit mar emlitettem, es ahol a tesztek keszulnek cikk formajaban kozzeteszem - de keresre portalok kulon teszteleset is elvegzem, aminek eredmenyet termeszetesen csak az tudja meg, aki kerte.

A vizsgalatok termeszetesen ingyenesek.