Kispesti kiadó albérlet

 ( Zahy | 2011. augusztus 23., kedd - 10:32 )

A kispesti Rákóczi utcában, 4 emeletes ház 3. emeletén (lift nincs) 1+2-es, 54 m^2 lakás kiadó. Teljesen felszerelt (mosógép, mikro, új hűtő); TV / telefon / Digi-s net megoldható. 2 havi kaució kell, 65000 + rezsi. (Szólj hozzá, ha PÜ-t írsz, mert ritkán olvasom.)

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

65? Nem sok az kicsit érte? Nem kötekedni akarok, csak érdeklődök. Mi egy 1+1/2-es lakásban lakunk a 13.-ban angyalföldön, 45k. Hasonló felszereltséggel.
-------------------------
127.0.0.1 SWEET 127.0.0.1

Hát a jó isten se tudja. Nyilván kérdés, hogy ti hányan laktok annyiban, illetve hányan akarnak idejönni. Láttam ennél olcsóbbat is, de jócskán drágábbat is.

mi ketten vagyunk. Én is láttam 600k-ért meg 20-ért is :D
-------------------------
127.0.0.1 SWEET 127.0.0.1

Hát mi őszintén 3-ra gondoltunk, de persze lehet, hogy nagyon fölülbecsültük.

Nem tunik draganak. En 75m^2 -t berlek 90 ezerert (+15m^2 terasz + teremgarazs), butorozatlanul igaz ez egy 4 eves tarsashaz.
Amikor panelben laktam az volt 60e eltote pedig garzon 50 ert.

garázs benne van a 90-ben?

Igen, alapbol 85 lett volna es kerdezte hogy a garazs kell-e, mondom nem mivel ingyen leeht kint parkolni. Kerdezte akkor mennyit adnek a garazsert, mondom max 5e. Rabolintott, mivel lusta volt kulon berlot keresni igy 15 helyett 5 a garazs :)

ez hanyadik keruletben van?

XIII. Petnehazy u.

Ha megkapod a pénzt, akkor nem mindegy, hogy egyen, ketten, hárman vagy négyen laknak benne?

Nekem személy szerint pont tök mindegy, csak gondoltam jelzem, hogy én naívan úgy képzelem, hogy ha 3 ember dobja össze a több pénzt, akkor kb ugyanarra jön ki, mintha 2 a kevesebbet. Nyilván nekem is az az ideális, ha idejön egy csendes lányka, aki 2 évig reggel korán elmegy, és késő délután hazajön, az itthon töltött idejében pedig csak hímezget, de nem ez a realitás.

Elképzelhető oda egy különc apáca is, aki a zárdai magány helyett inkább a társasházi idill meghitt légkörét választja (fúróvijjogás és éktelen káromkodások a szomszédban, dobhártyaszakító légkalapács zaj a ház előtt), és az apácák is lehetnek kockábbak BSD-vel mozgalom oszlopos tagjaként a mindinkább közelgő, hosszú téli éjszakákon csöndben elszöszmötöl-matat a kis FreeBSD-jével. :D

up

no megint

még 1x