UPC XIII. ker. egesz nap nem megy?

Lehetseges az, hogy a XIII. kerulet eszaki reszen egesz nap nem megy a UPC (net+tel)? Van arra valaki? Kezd cinkesse valni a dolog.

Szerk.:
Valamikor 4:00 es 8:00 kozott halt le, 14:24-kor visszatert... Nem szoktak ekkora kimaradasok lenni, bar az utobbi idoben tobb rovidebb is volt.

Hozzászólások

Nalunk hetvegen volt pihenoben. A mai adatokat nem tudom, mert tegnap elutaztam.

dózsa-váci környékén rendben van.
igaz ez inkább közepe a xiii nak, nem az északi része;
de legalább működik

VII. Orczy ter, mi is kenyszerpihenot tartunk...

--
A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Igen, most mar megy.

Viszont egy erdekes dolog: ha felhivom az ugyfelszolgalatot (1221) Egybol bemondja a gep, hogy (kb.) "Az On kornyeken hiba van, dolgozunk rajta." Honnan tudja, hogy honnan hivom? Ez meg ugyfelszam megadas elott van.

Ez volt T-vezetekes es T-mobil hivasnal is.

Mondjuk ma epp nem a 13. kerbol hivtam (bar Pestrol) es bemondta, mikozben a szinten UPC internet ami elott ultem mukodott. Lehet, hogy ilyenkor az egesz orszag ezt hallja, aztan ahol megis megy ott oruljenek?

Amikor több helyen érezhető szakadozás van, sztem mindig bemondja. Legalábbis én is volt, hogy hívtam őket egy szakadás miatt, és az én mobilom, meg semmi adatom nem volt aztán megadva náluk, mégis közölte, hogy a körzetünkben fennakadások vannak. De most őszintén mi másért hívná az ember őket, ha nem azért, mert elfogyott a zinternet? :)
--
"Always code as if the guy who ends up maintaining your code will be a violent psychopath who knows where you live." John F. Woods

igaz nem körzeted, de debrecen fostenger, 30 perc net, 5 perc pihi