sci-fi sorozatot keresek

Fórumok

Sziasztok,
keresek egy filmsorozatot, néhány éve ment valamelyik magyar adón. A történet Floridában játszódott a mocsárvidéken, és egy csillaghullás után kezdtek eltűnni az emberek akik a víz mellett dolgoztak. Valami fényes akármi lehúzta őket a mélybe. Aztán X idő múlva előkerültek, de ahogy lenni szokott, teljesen megváltoztak. Kb. ennyire emlékszem...hátha valakinek beugrik a címe.

Hozzászólások

subscribe, én is láttam, de szerintem nem sorozat volt, csak egy sorozat egy része (Twilight zone talán?!?). A teljesen megváltoztakban az volt, hogy forgatták a röntgenképeket? Mert ha nem, akkor az egy másik film lesz.

Te mindent végignézel okoska? Azt is ami nem tetszik? Na ugye. Jobb lenne ha gondolkodnál, mielőtt mást oltogatsz. Nekem nem tetszett se ez se az Outcast. Csak azért, hogy unatkozzak nem fogok egy szar sorozatra időt fecsérelni. Van jobb dolgom is. Ugyanúgy, ahogy rád sem pazarlok több bitet.

Jó hát azért a 3 évad Torchwoodból nem minden részben volt ilyen dolog. Tény hogy gusztustalan, de ettől eltekintve a sorozat szenzációs. Ha az ember nézett mellette Dr.Who-t akkor még jobb a dolog. Teljesen jó kis átfedéseket lehet felfedezni a Torchwoodban a Dr.Who részekre, plakátonon ilyesmiken, ilyen apró dolgokban. :)

Végülis Jack nem homokos, csak a jövőben (ahonnan jött) másképp vannak a dolgok :D Fogd fel úgy hogy Jack egy növényt is megdugna kb. :)

+ ezeket a részeket áttekeri az ember, nem néz oda, kimegy wcre, stb. Talán az egész 3 évadba ha van ~10perc ilyen rész összesen.

Üdv
-krix-

igen, kedves okoska, en nem jelentem ki egy tobb evados sorozatrol par resz megnezese utan hogy 'a sorozat szar' csak mert talaltam benne olyan jelenetet, ami nem tetszik, foleg hogy szinte mindenki nagyon jo velemennyel van rola
azt meg vegkepp nem ertem, miert kell neked megsertodni azon, hogy nekem nem tetszik az hogy a sorozatot annak megnezese nelkul fikazod...
-
Slackware current / OSX Snow Leopard

Megjegyzem, hogy a sorozatban a kapitányt játszó John Barrowman, Angliában egy gyerekműsort vezet(ett) :) Egyébként a sorozatot a Primeval-al együtt én is néztem a feleségem meg rajongott érte. Buzulásra talán egyszer volt példa, ekkor erősen vesztett a sorozat a "vonzerejéből", de láttunk már különbet is:)

-------------------------------------------------------------------------------------------
Mit használok? Na, na, na? Hát blackPanther OS v11.1-et * www.blackpanther.hu

\o/ Ecclestone, és Tennant király, az újat még nem bírtam nézni, de asszonykámnak nem bejövős! A régihez meg még nem volt szerencsém, de múltkor sikerült meglepődnöm, hogy egy amcsi remake tv-filmben, amit anno kicsi koromban (a Babylon5 pilottal kb egy időszakban) az HBO is nyomott, Tarkin kormányzó volt a Doctor. :)
--
"Always code as if the guy who ends up maintaining your code will be a violent psychopath who knows where you live." John F. Woods

de ezek legalabb nem 40, hanem jo brit szokas szerint kozel egy oras reszek :D
amugy engem a leginkabb az zavar, hogy mindenfele lezaras nelkul hagytak abba, legalabb 'valamit' jo lett volna megmagyarazni a kovetkezo evadig
-
Slackware current / OSX Snow Leopard

multkor tok veletlenul vettem eszre, hogy van szinkronos valtozat is, asszonyt azonnal fuggove tettem :D
mig en egyedul neztem, felirattal sem volt hajlando

bar teny, hogy helyenkent a falat kaparom a teljesen ertelmetlen forditastol (mikor vissza kell forditanom angola hogy rajojjek, mi volt az eredeti, es megertsem), de a Eureka-ban legalabb a szinkronhangokat eltalaltak (ellentetben pl. a villamosszekkel buntetendoen elb@szott es meggyalazott Supernatural szinkronhangokkal, ezuton is tiszteltetem a szinkronrendezo edasanyjat...)
-
Slackware current / OSX Snow Leopard

ez nem csak a Eurekara, hanem lenyegeben az osszes sorozatra igaz. a legdurvabb mikor eredetiben egy-egy epizod joval hosszabb volt (mint pl. a Buffyban a musicales resz) es azt is ugyanolyan hosszura vagtak draga honfitarsaink mint a tobbit, igy siman leszedve vagy 15 percet az epizodbol...
-
Slackware current / OSX Snow Leopard

Ha igazán jó sorozatot akartok akkor:

Firefly + Serenity (ilyen sorrendben nézd mert ha nem akkor agyon csapod).

Vigyázat függőséget okoz!

Nálam is.

Nekem tetszett a "Space: Above and Beyond - Űrháború: 2063" sorozat is.

A sztori, tartalom:
„Azt gondoltuk, hogy egyedül vagyunk, azt hittük az univerzum a miénk. Ameddig 2063 egyik éjjelén az egyik távoli kolóniánkra lecsaptak.
Azóta háborúban állunk….
T.C: McQueen alezredes vagyok, „tank”, művi úton szuper gyorsan tenyésztett ember, a tengerészgyalogság 58-as repülőszázadnak a parancsnoka.
Aduászok a nevünk. Harcolunk, ha hívnak – az űrben, a szárazföldön és a tengeren……Ezt a háborút elveszíteni, többet jelent egy kudarcnál!
A feladás azt jelenti, hogy soha nem tudunk hazatérni. Mindannyian tudjuk, hogy a küldetésünket teljesítenünk kell ………mindenáron.”
Bevezető a filmből, Űrháború 2063.

Az emberiség békességben él és gyarapodik, idegen bolygókat derít fel és telepít be.
De a felszín alatt a szép új világban megtalálható a korrupció, mint a 20. században.

A betelepített új bolygók okozták a háborút.
Az Aero-Tech vállalat, mely a betelepítést végzi, figyelmen kívül hagyta a figyelmeztetést, hogy ne települj a szent bolygóra.
Ezt szükségszerűen a háború követte – és itt kezdődik a sorozat.
Öt fiatal, különböző helyekről, jelentkezik az Amerikai haditengerészethez, ahol a kiképzés és a bevetések során egy csapattá kovácsolódnak össze és az alezredes vezetésével harcolnak a földönkívüliek – a „Tetvek” ellen.

De nem csak a Tetvek az ellenségei az emberiségnek, hanem a Szilikátok is. Ők korábban fizikai munkát végző robotok voltak, de kifejlődött bennük egy vírus, mely átprogramozta őket. A földön évekig tartó háború alakult ki a mesterséges intelligenciákkal (M.I.). Ezen háború miatt tenyésztették ki a Tankokat. A Tankok génmanipulált emberek, kiket 18. életévükig tartályokban (tankok-ban) nevelnek. A Tankok legyőzték a Szilikátokat a földön vívott háborúban. A megmaradt Szilikátok eltűntek egy űrhajóval. A háború tehát győzelemmel zárult és az emberiség magához térhetett. Néhány Tanknak azonban a háborút követően problémája akadt a társadalomba való beilleszkedéssel.

Az Űrháború 2063-ban a háború az uralkodó téma, de csak az első egy-két pillanatban. A sorozatban folyik a vér és sok az áldozat, de valójában a hűség, barátság és a megértés, más életformák elfogadása, tolerálása, és tisztelete a fő mondanivaló.
--
Solaris Express, Opera, OpenOffice.org, Yebol

rejtélyek városa néven árulják mostanában.

Caprica.
Ha nem kaszálják el a sorozatot, és nem 5 percben csapják össze a végén a sztorit, akkor egész jó lett volna. Ettől még érdemes megnézni az első évadot.

Érdekes, de én is így gondoltam. Aztán mikor kifogytak a SG{1,A} részek akkor megszereztem az összeset egyben és elkezdtem nézni. Megjegyzem érdekesnek tartottam, ebben a formában nézhetőnek, de akkor sem jónak de nem mondanám már, hogy szar. Ha szereted a sci-fi sorozatokat, próbáld megnézni így. (valószínűleg heti rendszerességgel nem nézném ma sem)

Caprica, hát nem is tudom, talán a Surface-vel egyenrangú -talán lesz belőle valami-, sorozat volt.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Mit használok? Na, na, na? Hát blackPanther OS v11.1-et * www.blackpanther.hu