( buki | 2021. 08. 26., cs – 21:46 )

Igazán megtisztelő, hogy ilyen intenzíven érdeklődsz az általam felvetett dolgok iránt. A lista is kiváló, különösen, hogy még a kasztráltakat is sikerült beleillesztened utólag.

Ezzel együtt azt javaslom, foglalkozzunk inkább a te lelki fejlesztéseddel, mert láthatólag van hova. Érzésem szerint hosszú folyamat lesz ez, de ugye a leghosszabb út is az első lépéssel kezdődik.

Elgondolkodhatnál például azon, vajon az életednek melyik az a momentuma, ami miatt ilyen veszett dühöt érzel azok iránt, akiknek elsőre (vagy akár sokadszorra) nem érted a viselkedését. Lehet, hogy volt az iskolában egy tornából felmentett, aki folyton ötös volt matekból, te meg hiába dolgoztad ki a beledet, akkor se jött össze hármasnál jobb, és ez a mélyen megbúvó kisebbségi komplexus munkál benned tovább felnőttként?

Esetleg a "kis görcs" később lenyúlta a csajodat, te meg egyszerűen nem érted, hogy ez hogyan eshetett meg pont Veled, a legnagyobb pöcs tulajdonosával? Tulajdonképpen miért szerepel a "nincs pöcse" kitétel abban a listában? Egyáltalán mit jelent ez ebben az összefüggésben? Nyilván nem magát a szervet, de akkor mit?

Aztán elgondolkodhatnál azon, tudsz-e olyan embert mondani, akire felnézel, vagy legalább egyenrangúnak tartod magaddal, DE markánsan eltér a viselkedése a tiedtől. Itt most nem ilyen elvont alakokra gondolok mint Jézus, vagy Albert Einstein (utóbbi Aspergeres volt, tehát GYP-s, szóval eleve kiesik), hanem valakire, aki tényleg ott van a környezetedben. Nő is lehet, a pöcs most lényegtelen.

Ha kész vagy, gyere vissza. Én itt leszek.