( trey | 2021. 08. 25., sze – 10:43 )

Szerkesztve: 2021. 08. 25., sze – 10:45

Válasz buki üzenetére

Természetesen. De visszatérve a témára ... én az a fajta vagyok, aki bárkivel bármiről szívesen elbeszélget (látod, veled is elbeszélgetek, vagy elbeszélgetek veletek (kockákkal) 20 éve a HUP-on, miközben velem kapcsoltban leginkább más elképzelése van az embereknek, vagy elbeszélgetek sysadminday-en számomra holt idegen IT-sokkal). Olyanokkal nem tudok sajnos beszélgetni, akik rendszeresen meg sem jelennek olyan rendezvényeken, amelyeket azzal a céllal szerveznek, hogy ilyenekre alkalom legyen :D

Ja, meg olyanokkal sem, akik eljönnek egy ilyen rendezvényre, leülnek a sarokba mint a gomba és ott magukban elvannak. 

Elég sokszor elő szokott jönni ez a klikkesedés téma a céges rendezvényekkel kapcsolatban. Az egyes osztályok a saját kis burkukban üldögélnek a saját kollégáikkal.

Meg van a mi asztalunk, ahol általában 4-5 ügyosztályról összejönnek emberek. Mondjuk ehhez kellett valami közös érdeklődési pont. Ez vagy a póker, vagy a gokart vagy valami.

Sajnos amit írtam, az valós. Azok, akiknek hiányoznak bizonyos softskilljei (pl. kommunikáció stb.), azokkal elég nehéz mit kezdeni. Az ilyesmiknek pedig oka van.