Apple: ha "ghost touch" problémát észlelsz az Apple Watch-odon, indítsd újra!

Címkék

Ghost touch a probléma neve, ami bosszantja az Apple Watch felhasználókat egy ideje. Az Apple eddig nem törte össze magát a hibás működés megnyugtató orvoslásában, noha tud a problémáról. Twitter postok szerint az Apple nem cseréli az érintett eszközöket, hanem ideiglenes megoldásként azok újraindítását javasolja:

force restart the watch by holding both buttons together for 10 seconds and also keep your watches up-to-date

Hogy végleges megoldás mikor jöhet a problémára, az jelenleg nem ismert. Talán a WatchOS 10.4-gyel ... Részletek itt.

Hozzászólások

Talán a WatchOS 10.04-gyel

Az aktuális  WatchOS verzió a 10.4, szóval a hivatkozott cikk is kever valamit.

Tapasztaltam már hasonlót (Ultra 1), de mindig azt gondoltam, valamelyik ruhadarab, vagy a mozgás (sportolás, tánc) közben véletlenül hozzáértem. Ezek szerint nem csak a Windowst lehet újraindítással 'javítani' :D

Szerkesztve: 2024. 04. 11., cs – 15:40

Amikor *itt* olvasok egy Apple akármilyen-hibáról az nekem annyiból szerencsés, hogy rejtélyes módon engem nem fog érinteni még közvetetten sem :)
Tényleg nem tudom hogyan sikerül így összehozni, de azt hiszem ezt kell mondjam: köszönöm!

Ui amikor máshol olvasom elsőre akkor azonnal tapasztalom o.O

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Tíz éve az iOS 20 fénymérföldévszázaddal előzte meg az androidot. Minden téren lemosta a pályáról. Nem fagyogatott, nem kellett újraindítani, jó volt a sebesség.
Eltelt tíz év és visszafejlődött. A sebesség egy fikarcnyit se nőtt. Újra kell indítgatni rendszeresen az iPhone-t. Ráadásul úgy lemaradt funkciókban, hogy arra nem találok szavakat.

Az apple egy szar lett. Indítsd újra.. Persze, azért veszi valaki a 200 ezres karórát, hogy újraindítgassa!

én 10 éve csak apple termékeket használok (egy android van a háztartásban, a telekom csodálatos set-top-boxa, bárcsak az ne lenne). nekem semelyik hiba nem jött elő, amit évek alatt hallottam, még a butterfly billentyűzet is tökéletes volt. update-en kívül semmit nem indítok újra soha

4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.

A butterfly billentyűzet nekem nagyon nem jött be. szerencsére azok a hibák, amelyeket olvastam róla, engem elkerültek, de egyszerűen túl rövid útjuk van a billentyűknek, én nem ilyenhez szoktam hozzá. Kifejezett felüdülés volt utána az M1-es Macbook Air billentyűzete. (egyébként topológiai szempontból is, a régebbi Macbookon a kurzorvezérlő nagyon szarul volt megoldva.